Obavijest sa sjednice Povjerenstva za pružanje pomoći u izradi Plana upravljanja otpadom HBŽ-a

U zgradi Vlade HBŽ-a 14. lipnja održana je radna sjednica Povjerenstva (Stručnog tima) za pružanje pomoći u izradi Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za period 2023.-2028. godina i predstavnika izvršitelja izrade predmetnog dokumenta Instituta za građevinarstvo „IG„ Banja Luka.

Članovi Povjerenstva su informirani od strane naručitelja Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša HBŽ-a o svim dosadašnjim aktivnostima u svezi izrade Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije, te o izvršenom ažuriranju podataka u Upitniku, dostavljenom svima jedinicama lokalne samouprave i ostalim zainteresiranim stranama.

Na temelju obavljene rasprave u kojoj su diskutirali svi članovi Povjerenstva, ocjenjeno je da je potrebno u ponuđenome prednacrtu Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za period 2023. – 2028. godina izvršiti nekoliko sitnih korekcija, te da se takav korigirani dokument može uputiti u daljnju  parlamentarnu proceduru, navodi se u obavijesti Vlade HBŽ-a.

Objava Obavijest sa sjednice Povjerenstva za pružanje pomoći u izradi Plana upravljanja otpadom HBŽ-a pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO