OBAVIJEST | Podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ostalih vrsta podrški Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva

Na osnovu članka 13. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarenja novčanih potpora po modelu ostalih vrsta potpora („Službene novine Federacije BiH“ broj: 74/23) Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede  i šumarstva objavilo je Obavijest o uvjerima i rokovima za podnošenje zahtjeva za potporu po modelu ostalih vrsta potpora u 2023. godini.

Predmet ove obavijesti je upoznavanje potencijalnih korisnika novčane potpore s uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva za potporu po modelu ostalih vrsta potpora iz Programa novčanih podrški u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2023. godinu.

Informacije o korisnicima, općim i posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati korisnici novčane potpore po modelu ostalih vrsta potpora u 2023. godini, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima, intenzitetu i visini potpore, mjerama i dokumentima koje treba priložiti uz obrazac zahtjeva nalaze se u Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja novčane potpore po modelu ostalih vrsta potpore  (“Službene novine Federacije BiH” broj 74/23).

Obrasce potrebne za podnošenje zahtjeva možete preuzeti ovdje.

Rokovi za podnošenje zahtjeva

Početni rok za podnošenje zahtjeva je sljedeći dan od dana objave u Službenim novinama Federacije BiH, a krajnji rok za podnošenje zahtjeva za potpore je 5.10.2023. godine.

Objava OBAVIJEST | Podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ostalih vrsta podrški Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO