Numerolog tvrdi da vas ovog ljeta očekuju brdo para i ogromni dobici ako imate neki od ova dva lična broja!

Uzbudljivo ljeto je pred nama, a naš numerolog Tihomir Jovanović otkriva koja dva lična broja će ovog ljeta „trljati dlanove“. Da biste utvrdili da li ste među srećnicima kada je novac u pitanju, potrebno je da izračunate svoj lični broj. To ćete učiniti sabiranjem svih cifara u svom datumu rođenja.

-Lični brojevi 1 i 3 ovog ljeta će plivati u novcu! Ljudi sa ovim brojevima imaju najveće šanse da steknu veliku finansijsku moć. Bilo da je reč o nasledstvu, prodaji nekretnine po nekoj neverovatnoj ceni, realizovanju nekog isplativog projekta, ugovaranja velikog biznisa ili procvat postojećeg, za vas neće biti zime – ističe numerolog Jovanović i dodaje:

-Ono što se posebno može izdvojiti jeste da će broj 1 najviše sreće imati tokom avgusta, generalno to je za jedinice veoma srećan mesec. Dok je trojkama jul prekretnica u finansijama, pa bi trebalo da se potrude da navedu vodu na svoju stranu. Oba broja će i kroz dogovore i pregovore kao i u sklapanju poslova imati uspeha i sreće.
Kako naš numerolog objašnjava, trojke mogu veliki količinu novca zaraditi kroz inostranstvo, a jedinice će na „zelenu granu“ stati u svojoj zemlji i gradu.

Numerološki talisman za sve brojeve
Kako bi vam krenulo na polju finansija, u slučaju da niste pripadnici ova dva gorenavedena broja ili ako jeste, ali želite da „podebljate“ nagradu kosmosa, možete sami napraviti svoj finansijski talisman.
Potrebno je nacrtati kvadrat kao na slici, potom saviti taj papirić u obliku trougla i staviti ga u novčanik kako bi privukli izobilje i sreću kroz novac.

BONUS VIDEO:

Numerolog tvrdi da vas ovog ljeta očekuju brdo para i ogromni dobici ako imate neki od ova dva lična broja! Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO