Novi bicikl za vrhunske rezultate!

Da se trud i rad na kraju uvijek isplate pokazuje i priča Ivana Solde iz Posušja, mladog bicikliste koji u posljednje vrijeme bilježi zapažene rezultate u brdskom biciklizmu. Iako je ovaj sport poprilična nepoznanica za Posušje, to nije obeshrabrilo ovog mladog momka da se, napornim trudom i radom, probije u sam vrh biciklističkih natjecanja. Trenutno je viceprvak BIH u biciklizmu, a s obzirom da u Posušju nema ni adekvatnog kluba pri kojem bi nastupao, Ivan brani boje BK Široki Brijeg.

Teško je bilo pronaći i sponzore za brojna natjecanja u kojima je sudjelovao Ivan. No, poznata posuška firma Lager d.o.o. od samog početka je u pravom smislu riječi podrška. Bili su tu cijelo vrijeme, a ovih dana su Ivanov marljivi rad i odlične rezultate nagradili i vrijednim poklonom. Naime, uprava Lager d.o.o. dala je Ivanu odriješene ruke u izboru bicikla koje će mu sigurno biti još jedan dodatan motiv za postizanje vrhunskih rezultata.

novi bicikl za vrhunske rezultate!
Novi bicikl za vrhunske rezultate!

Ivan je s oduševljenjem prihvatio ovaj poklon, a priče poput ovih inspiriraju. Nekad je potrebno dati podršku i onim malim ljudima koji svojim predanim radom i trudom mogu osvojiti i najviša odličja.

posušje.info

Objava Novi bicikl za vrhunske rezultate! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO