NEDJELJNI HOROSKOP Jarčevi će pronaći novu ljubav, Bikovima će se povećati plata…

Ovan

Posao – Otvaraju vam se nove mogućnosti, zahvaljujući vašoj prilagodljivosti i spremnosti da se promenite. Različite vještine, lakoća izražavanja i komunikacije i nove ideje će obezbijediti vaš uspjeh.

Ljubav – Zalupićete vrata svađama, strahovima i brigama. Primijetićete da se partner prema vama odnosi sa više poštovanja i pažnje. Za mlađe nove ljubavi su na pomolu, pa će se naći u željenom zagrljaju. Važno je da izađete i zabavite se što je više moguće.

Zdravlje – Nemirni i nervozni, teško ćete se opustiti. Najbolji način za uklanjanje negativne energije je bavljenje nekim borilačkim veštinama i sportom. Od ove nedjelje, stariji Ovan će se osjećati bolje i biti bliže izlejčenju.

Bik

Posao – Mnogo toga će doći neočekivano, pa će Biku biti veoma bitna prilagodljivost i snalažljivost. Mogućnosti za nova materijalna dobra i povećanje plata su prilično velike, samo treba biti strpljiv.

Ljubav – Mogući su prekidi veza i rasipanje energije na veze koje nisu vredne toga. Izlaz iz bračnih problema tražićete u opuštenom flertovanju, samo pazite da ne uradite nešto zbog čega ćete požaliti. Ali ove nedelje ćete rešiti mnoge stvari.

Zdravlje – Zbog nepovoljnog uticaja Marsa skloni ste iscrpljenosti, a posebno će vam smetati vremenske promjene. Ako boravite na moru, nemojte se izlagati suncu bez dobre zaštite, a ne zaboravite da nosite naočare za sunce i šešir.

Blizanci

Posao – Prijatelji vam pomažu, društveni ugled i status se poboljšavaju. Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, mogli biste da primite dobre vijesti, posebno finansijske prirode. Bićete vrijedni i efikasni.

Ljubav – Bićete spremni da prekinete vezu koja vas ne zadovoljava. Naći ćete snage da preduzmete taj korak, i moći ćete da ga objasnite drugoj strani na odgovarajući način. Putovanje, vikend u drugom gradu ili poznanstvo preko interneta, Blizancima donose nova poznanstva.

Zdravlje – Bolesti će vas podstaći da više vodite računa o sebi, posjetite ljekara i obavite preglede. Mnogi će se odlučiti da idu na dijetu, zdravije jedu i više vježbaju, svjesni da su se u posljednje vrijeme dosta zanemarili.

Rak

Posao – Moraćete da preduzmete sve mere predostrožnosti, kako poslovi na kojima radite duže vrijeme ne bi došli u pitanje. Sukobi sa nadređenima će otežati vašu situaciju, pa nemojte po svaku cijenu ulaziti u rasprave.

Ljubav – Bićete otvoreni za nova iskustva. Privlačiće vas sve što je novo i zanimljivo. To će Rakovima osigurati slobodne, ako ne nove ljubavne početke, barem zanimljiv i ispunjen društveni život. Ako ste u vezi ili braku, dobro se slažete sa partnerom.

Zdravlje – Vaše zdravlje se značajno poboljšalo, imate dovoljno energije da vam pomogne da se nosite sa svim naporima. Jedini problem može biti nesanica i mentalni nemir, pa pokušajte da se opustite ili meditirajte što je više moguće.

Lav

Posao – Ostavićete utisak sigurne i odgovorne osobe i uliti povjerenje, pa ćete dobiti poslove i ponude koje bi mogle da prevaziđu vaše iskustvo. Mnogo ćete se kretati, a neki će putovati češće.

Ljubav – Intenzivno ćete izlaziti i družiti se sa prijateljima, a u takvoj atmosferi upoznaćete zanimljivu osobu, koju ćete odmah poželeti da bolje upoznate. Zauzeti Lavovi, veza sa partnerom će konačno doći na svoje, pa ćete se zajedno uhvatiti u koštac sa problemima iz prošlosti.

Zdravlje – Još uvijek ste u osjetljivom periodu, ali sada ste ojačani pozitivnim uticajem Merkura i Marsa, pa ćete imati više energije. Iz dana u dan osjećaćete se sve bolje, ali ne pretjerujte sa alkoholom i hranom.

Djevica

Posao – Komunikacija će vas zamarati, a timski rad će zahtijevati odricanja na koja nećete biti spremni. Najviše ćete uživati u poslovima koji vam daju slobodne ruke i samostalno donošenje odluka.

Ljubav – Moguće su tajne ljubavi ili nerazumevanja sa partnerom. Najuzbudljivije stvari će se desiti Djevicama kroz slučajne susrete. Ako se ne osećate bezbijedno ili vam nešto nije jasno, razgovor sa partnerom pomaže da se spriječi neželjeni razvoj situacije.

Zdravlje – Ulazite u veoma osjetljiv period u kome bi vaše zdravlje moglo biti ozbiljno poljuljano. Previše ćete izgoreti na poslu i u međuljudskim odnosima, pa je stres vaš najveći neprijatelj. Vodite računa o osjetljivom varenju!

Vaga

Posao – Isticaćete se u stresnim situacijama, posebno onima koje zahtevaju brzo prilagođavanje, pregovaranje i ubjeđivanje. Mogli biste češće da putujete, da budete zaduženi za odnose sa javnošću.

Ljubav – Više ćete se držati braka i veza i ulagati trud i energiju da svoju ljubav zaštitite od spoljnih izazova. Moguća je ljubav na prvi pogled ili jaka privlačnost sa nekim sa kim ste imali neodređen odnos. Vezane Vage su bliže svom partneru.

Zdravlje – Ne zatvarajte se u kuću. Boravak na svežem vazduhu će vam od velike koristi, ali nemojte šetati tokom najtoplijeg vremena. U odličnom raspoloženju, nedjelju ćete provesti baveći se raznim aktivnostima

Škorpija

Posao – Neplanirane okolnosti kao što su nesuglasice sa saradnicima, dugo putovanje, spora birokratija, gubljenje važne pošiljke ili blokiran račun kompanije, mogle bi da spreče vaše planove. Organizujte se.

Ljubav – Partneru ćete zamjeriti mnogo toga, ali u isto vreme nećete moći da prihvatite kritike na svoj račun. Škorpije koje su same, ne dozvoljavaju rođacima ili roditeljima da se miješaju u vaše privatne stvari. Ne morate nikome da opravdavate svoj način života.

Zdravlje – Osjećate nezadovoljstvo i uznemirenost, iako ne znate šta je uzrok ovakvih stanja. Možda ste predugo bili izloženi stresnim situacijama i iscrpili ste rezerve energije. Nije na odmet proveriti krvnu sliku.

Strijelac

Posao – Vaš način izražavanja misli i osjećanja neće biti jasan kolegama. Misliće da im nešto krijete, optužiće vas da ste rasijani ili nedovoljno angažovani.

Ljubav – Poželjni ste i popularni u društvu, što će vam donijeti mnogo poziva za izlaske i zabave. Slobodni Strelci treba da obrate pažnju na zanimljivu osobu koja će ih osvojiti ne samo atraktivnim izgledom, već i zavidnim intelektualnim sposobnostima.

Zdravlje – Uprkos bolesti i malo energije, vedrina i optimizam neće vam dozvoliti da padnete u tužno raspoloženje. Ali pazite na povećanu sklonost virusnim infekcijama, a neki mogu patiti od produženog kašlja.

Jarac

Posao – Možda vam se poslovni teret čini prevelikim, ali većina vas će iz krize izaći jači i sposobniji. Suočeni ste sa realnošću, ali istovremeno motivisani za odlučne promjene.

Ljubav – U jednom trenutku ćete se savršeno razumjeti sa partnerom, a u sljedećem ćete to žestoko poricati. Prolazeći kroz sukobe i preispitivanje, riješićete neke fundamentalne probleme u odnosu sa partnerom. Samce Jarčeve dočekuje nova ljubavna veza!

Zdravlje – Moguće su prolazne glavobolje ili migrene. Provedite što više vremena na svježem vazduhu, ali izbegavajte kretanje po vrućem vremenu. Skloni ste raznim nezgodama, pa se čuvajte povreda i padova.

Vodolija

Posao – Vaši talenti i sposobnosti će doći do izražaja. Daćete dašak kreativnosti svemu što radite. Poseban pečat će izdvojiti vaše radove i dati im priznanje. Veoma ste kreativni.

Ljubav – Iznenadićete partnera sofisticiranim analizama. Uspješno ćete raščistiti svoje odnose, što će se dobro odraziti na vaše raspoloženje. Vikend donosi uspjeh u ljubavi, a za neke čak i sudbonosni trenutak – vjenčanje. Samci će se duboko zaljubiti u nekoga.

Zdravlje – Mnoge Vodolije će se osjećati iscrpljeno. Da biste malo ojačali svoje živce, jedite više hrane bogate vitaminima B, kao što su mahunarke, žitarice ili meso. Zbog sklonosti virusima, ojačajte imunitet vitaminima.

Ribe

Posao – Teške obaveze će natjerati Ribe na veće žrtve, ali istrajte u svom poslu. Pazite na komunikaciju sa nadređenima i nemojte se ponašati kao da vas nije briga ako neki poslovi nisu dobro obavljeni.

Ljubav – Poslovne zavrzlame će uticati na vaš privatni život, pa će svađe oko sitnica postati uobičajene. Kako biste zadržali mir u kući, iskrenim razgovorom objasnite partneru šta vas zaista muči. Izbjegavajte flertovanje na poslu – neće se dobro završiti!

Zdravlje – Osjetićete veliko poboljšanje, pre svega u vidu boljeg raspoloženja i povećanja energije. Sunce u vašem omiljenom znaku Raka biće odgovorno za vašu vitalnost, pa ćete dobro podnositi napore.

BONUS VIDEO:

 

NEDJELJNI HOROSKOP Jarčevi će pronaći novu ljubav, Bikovima će se povećati plata… Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO