NAJAVA: My talent Posušje – Mladi umjetnici na djelu

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, lokalni tim u Posušju i ove godine najavljuje događaj pod naslovom „My talent“. Večer posuških talentiranih srednjoškolaca održat će se u zoni mladih u Posušju (na prostoru posuške pijace, ispod Feniksa) u utorak 9. kolovoza s početkom u 20.30 sati. „My talent je projekt s kojim se želi mladima pružiti prilika za pokazati svoj talent i dobiti neko iskustvo nastupa pred publikom“. Kazala je za naš radio Jelena Lebo iz lokalnog tima u Posušju.

Prošle godine na prvom ovakvom događaju, predstavilo se preko 10 mladih umjetnika i  njihovih 30 likovnih radova, 15 glazbenika koji su predstavili oko 30 pjesma, svi u dobi od 10 do 20 godina. Svi su oni dobili priliku pokazati svoj talent na domaćoj pozornici, a organizacija ovog događaja za njih je bila još jedna prilika za to. I ove godine vidjet ćemo dosta likovnih radova, čuti pjesama, ali i vidjeti jednu glumačku točku. „Na samom početku je osmišljen jedan program za djecu. Dijete koje najviše slatkiša pronađe u određenom vremenu će biti pobjednik natjecanja. Nakon toga slijede nastupi na pozornici, a tijekom tog cijelog vremena bit će izloženi likovni radovi naših mladih. Cijelo vrijeme članovi našega tima će prodavati palaćinke, vafle i piće. U prodaji će također biti torte Cakes by Dija. Sav prihod ide za naš lokalni tim kako bi i dalje mogao djelovati i raditi“,kazala je Gabrijela Begić iz lokalnog tima u Posušju za naš radio. Istaknula da je do sada prijavljeno oko 10 mladih umjetnika.

  U srijedu djelovi općine Posušje bez struje

Pokrenuti mlade na društveni angažman i vidljivost

ASuBiH već duži niz godina radi sa i vode srednjoškolce širom BiH. Veliki dio organizacije su članovi i lokalni timovi. „Kako bi se čitava organizacija razvijala te kako bi se njezini kapaciteti povećavali, prvo moramo utjecati na širenje priče ASuBiH-a još dalje među srednjoškolcima/kama. Jedna aktivnost koja ima isti cilj je aktivnost lokalnog tima Posušje odnosno My talent, aktivnost gdje će sudionici imati priliku pokazati svoj talenat i napredovati dalje. Cjelina koja najprikladnije opisuje projekt je društveni angažman u zajednici jer će na ovaj način biti uključen ne samo velik broj srednjoškolaca/ki kao organizatora projekta i sudionika natjecateljskog dijela, veći šireg kruga. Tako će biti uključeni i srednjoškolci kao gledatelji i izlagači svojih radova te će se na zabavan i koristan način objediniti dosta velik broj srednjoškolaca u različitim aktivnostima prilagođenima za sve. Cijeli ovaj projekt može potaknuti da se i oni uključe u aktivizam. Također, ovaj aktivizam srednjoškolaca će se odraziti i na širi krug ljudi, oni starijih, koji će imati priliku uživati u ugodnoj i zabavnoj večeri ili uz to možda i izložiti svoje radove te tako poduprijeti rad srednjoškolaca“, kazali su nam iz lokalnog tima u Posušju Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini najavljujući svoj događaj.

Objava NAJAVA: My talent Posušje – Mladi umjetnici na djelu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

  Šaljiva predstava Frame Posušje ponovo na sceni u Posušju

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo