back to top

Najava: Frama Posuški Gradac organizira tradicionalne 11. Dane dječjeg veselja!

Frama Posuški Gradac i ove godine, već tradicionalno, organizira Dane dječjeg veselja, koji će se održati u petak, 18. i u subotu, 19. kolovoza s početkom u 15:45 sati, a završavaju u nedjelju  svetom misom 20. kolovoza u 11 sati zajedno s ostalim pukom.  Prijave se primaju uoči početka programa, a prijaviti se mogu djeca iz svih župa, ne samo župe domaćina, Posuškog Graca.

Za djecu od 7 do 14 godina pripremili su framaši bogat program pod geslom “Pustite dječicu neka mi priđu i ne ometajte ih, jer kraljevstvo nebesko pripada ovakvima (Mt 9,14)”, u kojem ih očekuju poučna predavanja, molitva, mnoštvo pjesme i plesa te natjecanja u raznim disciplinama. Program će se odvijati u dvorištu župne crkve i u vjeronaučnim prostorijama.

Dani dječjeg veselja na Posuškom Gracu postali su tradicija, koja djecu priprema na početak školske godine, kako bi se socijalizirali i što više prilagodili novim izazovima. Ovo je naime već jedanaesta godina kako Frama Posuški Gradac organizira ovo druženje!

Prisjetimo se kako nam je bilo prošlih godina i ponovimo zabavu. Zato, obucite laganu odjeću, tenisice na noge i zaigrajmo svi u pjesmi , plesu i zajedništvu, poručili su framaši iz Posuškog Graca.

najava: frama posuški gradac organizira tradicionalne 11. dane dječjeg veselja!
Najava: Frama Posuški Gradac organizira tradicionalne 11. Dane dječjeg veselja!

Objava Najava: Frama Posuški Gradac organizira tradicionalne 11. Dane dječjeg veselja! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO