NAĐITE IM ŽICU Ovan očekuje inicijativu, Bikovi striptiz…

Ukoliko želite da doznate koje su seksualne fantazije vašeg partnera, a niste jedna od onih dama koje će to pitanje tek tako prevaliti preko usana, najbolje je da savijet potražite u horoskopu.

OVNOVA tajna seksualna želja je veoma jednostavna: da preduzmete inicijativu. Nije bitno da li ćete započeti ljubavnu igru u neočekivano doba dana ili na nekom novom mjestu u kući – važno je samo da ga iznenadite.

BIKOVI vole da su im partnerke zadovoljne i da im prija to što oni rade. Ali potajno žele da se malo opuste i da ne razmišljaju o tome da moraju da vam se „oduže“. Recite mu da sjedne i da se opusti, a vi mu izvedite striptiz.

Kod muškarca u znaku BLIZANACA mozak je najveći seksualni organ. Probudite mu želju tokom dana, tako što ćete mu slati dvosmislene poruke.

RAK ne želi da vi saznate koje su njegove najdublje seksualne želje. On voli da drži situaciju pod kontrolom, da „izigrava čvrstinu“ dok ga vi molite za seks.

Ako ste dovoljno hrabri da se snimate dok vodite ljubav, imaćete LAVA u šaci. Ukoliko vam je to neprijatno, bar pristanite na veliko ogledalo na plafonu ili na zidu pored kreveta.

Muškarci DJEVICE su prilagodljivi i vole promene. Zato, ako uvedete treću osobu, makar u mašti, ispunićete njegovu tajnu seksualnu želju.

  BLIZANCI SVESTRANI, BIKOVI PRAKTIČNI Koje zanimanje je idealno za svaki horoskopski znak

VAGA potajno želi da ispuni svaku vašu tajnu želju! Ako može da „učini nešto za vas“, imaće više samopouzdanja i prionuće na posao iz sveg srca.

Ne potcenjujte snažnu moć seksa „pomirenja“ sa jednom ŠKORPIJOM. Ako dođe nervozan s posla ili ako se posvađate, on ne želi ga ostavite na miru, već da sve to prevaziđe kroz žestoki seks.

Vođenje ljubavi na novim egzotičnim mjestima, omiljena je STRELČEVA seksualna fantazija, jer je on veliki avanturista. To može značiti i negdje na javnom mjestu, posebno kod mlađih Strelaca.

JARCU često smeta brzina kojom se živi. Najviše će mu prijati da uzmete slobodan dan, da se posvetite samo njemu i da taj dan provedete u postelji – ljubavnici sakriveni od ostatka svijeta.

Uprkos svojim željama, muškarac VODOLIJA ne voli da skreće sa poznate staze. Kupite mu knjigu o svim mjestima na kojima je moguće voditi ljubav, ali je čitajte zajedno, uz šapat.

Kad vidi seksi scenu na filmu, muškarac RIBA je dugo iznova vrti u mislima. Obucite se kao njegova omiljena glumica ili ga citatom podsjetite na taj film, i njegova mašta počeće da radi svašta!

BONUS VIDEO:

NAĐITE IM ŽICU Ovan očekuje inicijativu, Bikovi striptiz… Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Zadnja domaća utakmica u ovoj godini protiv Jedinstva iz Brčkog

Ove subote HRK Grude odigrat će posljednju utakmicu na...

IZ STARE ŠTAMPE: Domotužje mostarskog golgetera

Sportska biografija Vahida Halilhodžića, centarfora jugoslavenske fudbalske reprezentacije, prije...

Sveučilište u Mostaru promoviralo 40 doktora znanosti

U okviru obilježavanja 45. obljetnice Sveučilišta u Mostaru svečano...

90% javnih nabavki rizično na korupciju! Ko, kako i na šta troši novac građana?

Uoči Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, danas je u...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo