Načelnik Radišić i predstavnici Udruge gospodarstvenika Brotnjo održali sastanak

Na inicijativu Udruge gospodarstvenika Brotnjo jučer je u Uredu načelnika Općine Čitluk održan sastanak između Marina Radišića, načelnika Općine Čitluk i predstavnika Udruge gospodarstvenika Brotnjo. Udrugu su na sastanku predstavljali predsjednik Dario Ostojić, dopredsjednik Josip Grbavac, tajnik Boško Pehar, te članovi Upravnog odbora Grgo Stojić i Marinko Barbarić, a sudionici sastanka složili su se kako je partnerski odnos Udruge gospodarstvenika Brotnjo i Općine Čitluk od velikog značaja za cjelokupni razvoj općine Čitluk.

Predstavnici Udruge gospodarstvenika Brotnjo na sastanku su, prije svega, ponudili pomoć u rješavanju problema koji se tiču gospodarstva, ali i ostalih problema. Tijekom sastanka razgovarano je o uređenju gospodarskih zona i problemima koji postoje u gospodarskim zonama. Također, na sastanku je razgovarano o prometnoj opterećenosti Čitluka i planiranim projektima vezanim za prometnu infrastrukturu, kao i o proceduri za izradu novog Prostornog plana općine Čitluk te nizu ostalih aktualnosti.

Svi sudionici sastanka iskazali su zajedničku spremnost za pružanje pomoći mladim ljudima i obiteljima koje na području naše općine žele graditi svoju budućnost.

Udruga gospodarstvenika Brotnjo osnovana je krajem 2021. godine, a od osnutka, i početnik trinaest gospodarskih subjekata, broj članova je u konstantnom porastu te Udruga danas predstavlja jednu od najrespektabilnijih grupacija u Hercegovini kada je u pitanju ukupan broj zaposlenih.

Udruga gospodarstvenika Brotnjo ima za cilj poticanje povezivanja i udruživanja članova udruge zbog zaštite tržišta te unapređenja cjelokupnog gospodarstva u općini Čitluk i šire. Čelnici Općine Čitluk u srpnju su s vodstvom i članovima Udruge gospodarstvenika Brotnjo održali inicijalni sastanak na kojem je istaknuta važnost suradnje u ostvarivanju zajedničkih ciljeva, što je potvrđeno i jučerašnjim sastankom uz otvorenost za redovite sastanke.

  Sutra počinje božićni sajam Udruge Susret

The post Načelnik Radišić i predstavnici Udruge gospodarstvenika Brotnjo održali sastanak appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

NIKOLA DŽIDO: Livanjska gradska ‘ledana’

LIVANJSKA LEDANA Jučer je J.P. Komunalno Livno, obavijestilo građane Livna,...

Dječji dodatak od 103,20 KM isplaćen za 8884 korisnika

U Federaciji BiH počela je primjena Zakona o materijalnoj...

FOTO | Neum i zaleđe 2012: Okovani snijegom i ledom, bez struje, signala i hrane

Snijeg koji je  zameo Bosnu i Hercegovinu u veljači...

Dodik neće podržati ukidanje akciza na gorivo: “Bez visokih poreza nema bogate države”

Nakon sastanka predsjednika RS-a i SNSD-a Milorada Dodika i...

Preminuo fra Milan Lončar

U 79. godini života i 53. godini svećenstva u...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo