back to top

NA OVA 4 ZNAKA ĆE NAJVIŠE UTICATI POMRAČENJE MJESECA 28. OKTOBRA Donosi im dramatične promjene u karijeri i finansijama

Koridor pomračenja nastavlja da dobija na zamahu – promjene u svačijem životu će kulminirati pomračenjem Mjeseca u Biku, koje će se dogoditi 28. oktobra. Četiri znaka zodijaka posebno će osjetiti uticaj pomračenja, doživeće dramatične promene u svojoj sudbini, a u nastavku saznajte da li ste među njima.

1. Djevica

U trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspjeha nego ranije.
Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti u vezi sa poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijete. Pomračenje će se takođe dotaknuti pitanja vašeg učenja i pogleda na svijet.
Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, pa slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite sa međunarodnom kompanijom, onda će vam to doneti veliki uspjeh.

2. Ovan

Pomračenje će se desiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili uplatu od poreskih organa (ili osiguranja), ili ćete moći da otplaćujete kredite, hipoteke i izmirujete važne dugove.
Biće riješeno i važno pitanje u sporu sa partnerom u vezi sa vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen deo duga. Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprijediti vas u timu na lidersku poziciju.
Međutim, moći ćete u potpunosti da počnete da osvajate ovu titulu u proleće 2024.

3. Lav

Pomračenje se dešava na najvišoj tački vaše karte rođenja, pa može iznenada donijeti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste počeli da razvijate projekat u novembru 2021., sada ćete dobiti važne i očigledne rezultate, koji će na kraju uticati na vaše finansije. Osim toga, neku vrstu titule možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe sa kojom ste u romantičnoj vezi.

Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi mogao da se poboljša, jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspješnog partnera.

4. Vaga

Pomračenje se dešava u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, tako da ćete balansirati investicije, kredite, moguću hipoteku ili dobiti nasljedstvo.

Situacija se može odnositi i na vašu braću i sestre – oni će imati tešku situaciju i moraćete da im pomognete finansijski. Što se tiče vaše karijere, Mjesec će, kao vladar sektora profesije, biti u kući transformacije, pa ćete možda odlučiti da promijenite paradigmu karijere.
Na primjer, lična kriza će vas primorati da preispitate svrhu svog života. Vjerovatno ćete uspješno sarađivati sa psihologom i doneti važnu odluku do pomračenja.

BONUS VIDEO:

NA OVA 4 ZNAKA ĆE NAJVIŠE UTICATI POMRAČENJE MJESECA 28. OKTOBRA Donosi im dramatične promjene u karijeri i finansijama Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO