back to top

Mladi mjesec u Lavu ovim horoskopskim znacima nosi sreću

Pred nama je važan astrološki događaj, odnosno Mladi Mjesec koji nas očekuje 16. augusta u vatrenom znaku Lava.

Mladi Mjesec u Lavu simbolizira novi početak, koji će biti izražen u intervalu od sljedeće dvije sedmice pa ovisno o vašem znaku ili podznaku, sada je trenutak da započnete nešto novo.

Svaki horoskopski znak osjetit će snagu mladog Mjeseca u Lavu koji će donijeti novi životni ciklus.

Lav je astrološki znak koji se često povezuje s kvalitetama kao što su strast, kreativnost, samopouzdanje i izražajnost. Kada se Mlad Mjesec dogodi u znaku Lava, to može donijeti poseban energetski uticaj.

Evo nekoliko mogućih tumačenja mladog Mjeseca u Lavu:

Kreativnost i izražavanje

Lav je poznat po svojoj sklonosti umjetničkom izražavanju i kreativnosti. Mladi Mjesec u Lavu može vas potaknuti da istražite svoju kreativnu stranu, bilo da se radi o slikanju, pisanju, glumi ili bilo kojoj drugoj umjetničkoj potrazi.

Samouvjerenost

Lav je povezan sa samopouzdanjem i osjećajem osobne vrijednosti. Ovaj mladi Mjesec može vam pomoći da se bolje povežete sa svojim unutrašnjim sjajem i radite na izgradnji pozitivnog samopouzdanja.

Novi početak

Mladi Mjesec često se tumači kao vrijeme za nove početke.

U Lavu to može značiti da je idealno vrijeme za pokretanje novih projekata ili posvećenost ciljevima usmjerenim na osobni napredak i rast.

Izražavanje emocija

Lav je strastven i emotivan znak. Mladi mjesec u ovom znaku može vam pomoći da otvorite svoje srce i izrazite svoje emocije na iskren i autentičan način.

Prijateljstvo

Lav je društven i voli pažnju. Ovaj mladi Mjesec može donijeti fokus na druženje, izlaske s prijateljima i uživanje u životu.

Mladi Mjesec u Lavu snažno će utjecati na Lavove, Strijelce i Ovnove.

Lav

Pred vama je izvrsno razdoblje za donošenje osobnih odluka. Iako su mnoge planete retrogradne, već sada imate priliku promijeniti svoj život na bolje.

Strijelac

Odlično vrijeme za planiranje putovanja. Također, možete usvojiti novu životnu filozofiju koja će promijeniti vaš pogled na svijet. Mnogi Strijelci ovo će razdoblje iskoristiti i za obrazovanje.

Ovan

Dobro razdoblje za ljubav i nova poznanstva. Ako planirate proširiti svoju obitelj, sutra je dan kada možete početi raditi na tome. Kreativnost će biti naglašena.

BONUS VIDEO:

Mladi mjesec u Lavu ovim horoskopskim znacima nosi sreću Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO