back to top

Mještani o trostrukom ubojici: ‘Uvijek je bio problematičan, to svatko zna. Prijetio je ubojstvom i prije’

Prosvjednici su na mirnom skupu tražili odgovornost za sve one koji su dopustili da on bude na slobodi i tako počini višestruko ubojstvo. Nosili su osmrtnice na kojima su bile ispisane poruke “Žena, majka, supruga”

Trostruko ubojstvo u Gradačcu u BiH zaprepastilo je cijelu regiju, a pogotovo sumještane žrtva N.S. Od danas u Gradačcu počinje trodnevna žalost, a zastave su spuštene na pola koplja. Podsjećamo,  N.S. (35) je iz pištolja ubio svoju nevjenčanu suprugu N.H. i to pred malenim djetetom, a cijeli je prizor zločina izravno prenosio na društvenoj mreži. Nakon toga je nastavio ubilački pohod kroz grad ubivši pri tom još dvojicu turskih državljana, oca i sina. Ustrijelio je i teško ozljedio njihovu suprugu odnosno majku kao i jednog policajca te još jednog muškarca. Turski su državljani navodno bili metom ubojice zbog neriješenih poslovnih odnosa.

“Gradačac je inače miran grad. Nije prije bilo ovakvih incidenata”, kazao je jedna prolaznik za N1 BiH, dok je drugi naveo kako je poznavao trostrukog ubojicu.

Objava Mještani o trostrukom ubojici: ‘Uvijek je bio problematičan, to svatko zna. Prijetio je ubojstvom i prije’ pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO