Marko Kraljević prvu profesionalnu pobjedu posvetio herojskom Vukovaru

Širokobriježanin Marko Kraljević u svojoj prvoj profesionalnoj borbi u disciplini full contact svladao je Peju Guberca iz Švicarske u kategoriji do 86 kilograma u okviru Steko’s Fight Night 2022.

Steko’s Fight Night najveći je kickboxing borilački događaj u Njemačkoj čije borbe dosežu milijunsku publiku zaljubljenika u ovaj borilački sport.

U okviru ovogodišnjeg izdanja Steko’s Fight Night održanog 18. studenoga u dvorani Circus Krone u Münchenu gledatelji su mogli uživati u 11 sjajnih borbi u nekoliko različitih disciplina kickboxinga.

U drugoj borbi (3×2 min) večeri Marko Kraljević je silovito krenuo, pokazao se kao agresivan napadač koji je s nekoliko sjajnih udaraca uspio uzdrmati svoga protivnika i tako natjerati suce na brojanje pred kraj prve i druge runde.

Kako se njegova prva profesionalna borba u disciplini full contact održala na dan 31. godišnjice vukovarske tragedije, Marko Kraljević je svoju pobjedu posvetio herojskom Vukovaru i svim hrvatskim braniteljima koji su utkali sebe u borbi za neovisnost Hrvatske.

Marko Kraljević je aktualni internacionalni prvak Njemačke u kickboxingu po WKU organizaciji, a prelaskom pod trenersku palicu obitelji Šteko jednako uspješno počeo se baviti i boksom.

Dvadesetčetverogodišnji Širokobriježanin nakon odrađene borbe i sjajne pobjede zahvalio se Pavlici i Ivanu Šteki, sinu i unuku pokojnog Ivana Šteke koji je 1998. godine pokrenuo Steko’s Fight Night.

Marko Kraljević prvu profesionalnu pobjedu posvetio herojskom Vukovaru

Marko Kraljević prvu profesionalnu pobjedu posvetio herojskom Vukovaru

Marko Kraljević prvu profesionalnu pobjedu posvetio herojskom Vukovaru

Post Marko Kraljević prvu profesionalnu pobjedu posvetio herojskom Vukovaru je prvi puta viđen na Grude Online.

  Veliki preokret za pobjedu Brotnja

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo