Marina Đapić: Kroz događaj Street Art Mini akademija želimo nadahnuti i osloboditi potencijal mladih s talentom za crtanje, bojenje, projektiranje i arhitekturu!

Rezon, platforma koja stoji iza Street Arts Festivala Mostar i Telemach fondacija pripremaju novi uzbudljiv projekt. Riječ je o Street Art Mini akademiji, događaju koji će osvojiti ulice Mostara i inspirirati novu generaciju mladih umjetnika.

Street Art Mini akademija je zamišljena kako bi nadahnula i oslobodila kreativni potencijal mladih ljudi s talentom za crtanje, bojenje, projektiranje i arhitekturu. Namijenjena je talentiranim mladim kreativcima koji imaju afinitet prema uličnoj umjetnosti starosne dobi od 15 do 25 godina iz Mostara te kreativnim pojedincima koji bi željeli nešto naučiti, ali i okušati se u svijetu street arta od 18 do 25 godina iz ostalih dijelova Bosne i Hercegovine.

Marina Đapić: Kroz događaj Street Art Mini akademija želimo nadahnuti i osloboditi potencijal mladih s talentom za crtanje, bojenje, projektiranje i arhitekturu!

Street Art Mini akademija je potpuno besplatna, a organizator osigurava sve materijale za izradu umjetničkih djela i osvježenje za polaznike.

Prijavite se do 16. lipnja, a za više informacija posjetite Facebook/Instagram stranicu Udruge Rezon, e-mail: [email protected] ili poslušajte naše današnje Vijesti plus, u kojima smo ugostili Marinu Đapić, jednu od organizatorica.

Marina Đapić: Kroz događaj Street Art Mini akademija želimo nadahnuti i osloboditi potencijal mladih s talentom za crtanje, bojenje, projektiranje i arhitekturu! Običan radio.

obican.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO