Maloljetnik u Splitu u kritičnom stanju. Na zebri ga je pregazio pijani vozač

Zdravstveno stanje 17-godišnjaka kojega je jutros u Splitu oborio pijani vozač iznimno je teško i zadobio je po život opasne ozlijede, potvrdio je pročelnik Zavoda za intenzivnu pedijatriju splitskog KBC-a dr. Joško Markić.

“Radi se o teškim tjelesnim ozljedama koje njegovo stanje čine kritičnim i ugrožavajućim”, kratko je rekao dr. Markić.

U tijeku su, kaže, mjere intenzivnog liječenja kojima se stanje pokušava stabilizirati i liječiti prema svim dostupnim smjernicama i pravilima struke.

Prometna nesreća dogodila jutros oko 3:30 na križanju Velebitske i Vukovarske kada je Golf kojim je upravljao alkoholizirani 27-godišnjak neprimjerenom brzinom na pješačkom prijelazu oborio 17-godišnjaka.

“Navedena cesta do raskrižja s ulicom Matice Hrvatske bila je zatvorena za sav promet do 5,30 sati. U cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezanih uz prometnu nesreću, molimo očevice navedenog događaja da nazovu Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split”, objavila je policija.

Objava Maloljetnik u Splitu u kritičnom stanju. Na zebri ga je pregazio pijani vozač pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO