Luka Ćurković, Filip Kozina i Anna Ćurković prvaci Hrvatske

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano i posljednje ovogodišnje pojedinačno atletsko prvenstvo Hrvatske, i to prvenstvo za mlađe seniore i mlađe seniorke U23. Prvenstvo je održano na Mladosti u Zagrebu u organizaciji Atletskog Kluba Agram, a na spomenutom prvenstvu nastupili su članovi Atletskog kluba Brotnjo.

Naši članovi na ovom natjecanju su ostvarili odlične rezultate te su osvojili tri nove državne seniorske medalje. Prvog dana nastupio je Luka Ćurković u skoku u dalj i sa skokom od 7.46 m postao državni prvak. Drugog dana nastupilo je još dvoje naših članova, a prvi na teren je izašao Filip Kozina koji je nastupio u disciplini troskok i sa rezultatom 14.54 m postao državni prvak. Treću titulu donijela je naša Anna Ćurković koja je nastupila u skoku u dalj i sa skokom od 5.84 m postala prvakinja – istaknuli su iz Atletskog kluba Brotnjo i dodali:

Naše starije članove za kraj sezone očekuje još nastup na 18. Memorijalu “Bože Gagro” koji će se održati u subotu, 23.09. na stadionu Bare. Pozivamo sve ljubitelje sporta da podrže naše sportaše i uživaju u vrhunskim izvedbama naših članova. 

The post Luka Ćurković, Filip Kozina i Anna Ćurković prvaci Hrvatske appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Europski školski sportski dan obilježen u Čitluku

Kako bi na dostojan način sudjelovala u obilježavanju „Europskog...

Čitlučanke poražene na početku nove sezone

Nogometašice ŽNK Brotnjo jučer su započele natjecanje u novoj...

Brotnjaci se okupili u molitvi na Trgu žrtva Domovinskog rata

Brojni župljani župe Krista Kralja – Čitluk, župe sv....

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO