back to top

Loše prvo poluvrijeme donijelo Brotnju poraz

Na početku nove sezone Premijer futsal lige BiH MNK Brotnjo poražen je na domaćem parketu. Utakmica prvog kola između MNK Brotnjo i FC Sloboda – Kompred odigrana je sinoć u Čitluku, a Sloboda je slavila rezultatom 7:3.

U prvom poluvremenu MNK Brotnjo nije bio na željenoj razini. Domaća momčad mučila se sa realizacijom, dok je Sloboda s druge strane postigla četiri pogotka do odlaska na odmor. Gosti su prvi postigli pogodak i u nastavku, nakon čega su uslijedila tri pogotka Brotnja, no Sloboda je s dva pogotka u završnici potvrdila pobjedu.

Dario Penava bio je strijelac prvog pogotka za Brotnjo u sinoćnjoj utakmici, pogodak je također postigao povratnik u redove Brotnja Vedran Marić te novopridošli Zvonimir Vukoja.

Po dva pogotka za Slobodu postigli su Mehmed Ramić i Deni Imširović, a pogotke za Slobodu još su postigli Tarik Idriz, Jasmin Spahić i Benjamin Smajić.

MNK Brotnjo: M. Vučić, T. Vučić, Marić, Milićević, Penava, Barbarić, Ćorić, Bošnjak, Palac, Džida, Pehar, Vukoja, Dujmović, Kvesić. Trener: Kristijan Vučić.

FC Sloboda – Kompred: Čizmić, Hadžialjević, Ramić, Hodžić, Husejinović, Baščelić, Buljuašić, Idriz, Spahić, Zulić, Smajić, Tabaković, Imširović. Trener: Mirsad Ovčina.

The post Loše prvo poluvrijeme donijelo Brotnju poraz appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO