Košarkašice ŽKK Posušje osvojile turnir u Čitluku

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Posušje u uzrastu do 12 godina osvojile su prvo mjesto na desetom memorijalnom turniru „Tomo Krasić“ odigranom ove subotu u Čitluku. One su u finalu odigrale protiv košarkašica iz crnogorskog Tivta i pobjedile rezultatom 57:41.

Uvjerljive su bile posuške mlade košarkašice i u polufinalnoj utakmici turnira gdje su pobijedile košarkašice iz Neuma rezultatom 53:23.

U Posušje su stigla i dva pojedinačna priznanja. Tako je Petra Ivanković dobila priznanje za najboljeg strijelca turnira, a Ela Patrlj za najbolju igračicu turnira.

Crnogorski klub iz Tivta osvojio je drugo mjesto turnira, košarkašice iz Neuma treće mjesto, dok su posljednje plasiranje bile košarkašice Brotnja.

Turnir je održan u organizaciji ŽHKK Brotnjo ’94, u subotu, 21. listopada. Ovaj turnir održava se već desetu godinu za redom u spomen na prerano preminulog Tomu Krasića, sportskog direktora ŽHKK Brotnjo ’94 i istaknutog broćanskog sportskog djelatnika, održao se u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk, gdje su se predstavile mlade košarkašice iz Brotnja, Posušja, Neuma i crnogorskog Tivta.

Objava Košarkašice ŽKK Posušje osvojile turnir u Čitluku pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO