Koncert duhovne glazbe u Mostaru: Organizatori uputili važne informacije

S obzirom da je humanitarni koncert duhovne glazbe ”Vjerujem” koji će se u subotu navečer održati na stadionu Pod Bijelim Bijegom u Mostaru rasprodan, iz Udruge Otac poručuju kako će vrata stadiona biti otvorena u 19:00 sati.

Prihod koncerta je namijenjen za projekte Caritasa u Mostaru i Doma ‘Marija – Naša nada’ u Širokom Brijegu koji se odnose na djecu s poteškoćama u razvoju.

Na koncertu nastupaju Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vanessa Mioč i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

Organizatori pozivaju publiku da ne čekaju zadnje minute prije početka koncerta da bi ušli na stadion, te tako izbjegnu velike gužve.

Ovim putem apeliramo na roditelje djece s teškoćama u razvoju da ranije dođu na stadion (npr. 19:15 sati) kako bi mogli zauzeti mjesta koja im odgovaraju. Za djecu i osobe s teškoćama u razvoju osiguran je prostor u blizini bine, točnije. atletske staze na stadionu. Uvažavajući činjenicu da mnogima od njih ne odgovara glasna glazba i svjetlosni podržaji, roditeljima i pratnji djece i osoba s teškoćama u razvoju otvoren je široki prostor oko bine kako bi imali dovoljno mogućnosti da izaberu poziciju koja im odgovora, poručuju iz udruge ‘Otac’.

Također, dodaju kako će na stadionu biti veći broj volontera koji imaju za cilj da pomognu posjetiteljima, s naglaskom na osobe s teškoćama u razvoju.

Poduzeli smo sve što možemo kako bi koncert svima na stadionu bio što ugodniji. S obzirom da određen broj osoba s teškoćama u razvoju prvi put nazoči jednom ovakvom događaju, izazov je sve prilagoditi njihovim potrebama. Ako vidite da organizator može još nešto osigurati djeci i osobama s teškoćama u razvoju ili uočite neki propust molimo vas da o tome informirate nekoga od volontera ili organizatora, zaključi su iz Udruge Otac.

Post Koncert duhovne glazbe u Mostaru: Organizatori uputili važne informacije je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO