Kino Posušje: Idućih dana na rasporedu su dva sjajna filma – Oppenheimer i Barbie

U danima pred nama u kinu Posušje na rasporedu su dva filma!

U četvrtak 19.listopada u 20:00 sati na rasporedu je epski triler „Oppenheimer“, film Christophera Nolana. Oppenheimer je biografski film o američkom fizičaru J. Robertu Oppenheimeru, koji je prozvan „ocem atomske bombe“. Sjajna glumačka postava; Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey, Jr.,  Rami Malek, i mnogi drugi zasigurno će oduševiti u filmu, za koji kažu da je jedan od najiščekivanijih ove godine.

A u ponedjeljak 23.listopada u 19:00 sati na rasporedu je ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije – film „Barbie“. Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling.  Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Kino u Posušju, četvrtak, 19.listopada,  “Oppenheimer”  u 20:00 sati, te ponedjeljak  23.listopada “Barbie” u 19:00 sati.

kino posušje: idućih dana na rasporedu su dva sjajna filma – oppenheimer i barbie
kino posušje: idućih dana na rasporedu su dva sjajna filma – oppenheimer i barbie

Objava Kino Posušje: Idućih dana na rasporedu su dva sjajna filma – Oppenheimer i Barbie pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO