back to top

Kiki Lesendrić i Piloti vraćaju nas u 1981. godinu novim nostalgičnim singlom

Regionalna glazbena zvijezda Kiki Lesendrić zajedno sa svojim Pilotima gradi jednu jedinstvenu priču još od osamdesetih godina naovamo. Rezultati te glazbene priče su brojni hitovi uz koje smo odrastali i uz koje ćemo odrastati, a ništa manje hitoidan nije niti njihov novi studijski album “Mali tragovi na nebu”. Upravo na tom albumu Kiki i Piloti žude za nostalgičnim vremenima i čak nas u jednom trenutku vraćaju u osamdesete. Štoviše, pjesmom “1981” otvaraju album i upravo njom Kiki potvrđuje svoj kantautorski talent kojim je i stekao zvjezdani status na regionalnoj glazbenoj sceni.

Kiki Lesendrić i Piloti vraćaju nas u 1981. godinu novim nostalgičnim singlom

Pjesma “1981” govori o tome kako su 1981. godine ulicama vladali heroji ulice s gitarama u ruci, “nitko nije gledao tko je tko, a cure su voljele mangupe što sviraju rock and roll”. “Život je bio lep, hteli smo gitarama da menjamo svet sasvim nežno. Nitko nije slutio na zlo”, kaže pjesma i dalje govori o izgubljenom prijateljstvu, ali i nekom davno izgubljenom vremenu. Pjesma završava dječjim glasom i stihovima na engleskom jeziku – “I’m walkin’, I’m walkin’ alone”. Nakon lyric videa ova glazbena priča dobila je i službeni videospot koji potpisuju Anđela Bucaković i Aleksa Milošević.

Album “Mali tragovi na nebu”objavljen je krajem godine na transparentnom kristalnom vinilu, a možete ga kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa kao i na webshopu. Cijena je 22,50 eura.

Kiki Lesendrić i Piloti vraćaju nas u 1981. godinu novim nostalgičnim singlom Običan radio.

www.obican.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO