back to top

KAKO SE LJUBI SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK Škorpije su broj jedan, Ribe su nježne, a Vodolije imaju izuzetan stil…

Poljubac je najljepši jezik ljubavi, a onaj koji se pamti za cijeli život svakako je prvi poljubac. Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstven način ljubljenja, odnosno onaj koji mu najviše prija. Neki znakovi su strastveni, dok drugi pristupaju intimnosti na metodičan ili mehanički način.

Saznajte kako se ljubi svaki horoskopski znak Zodijaka:

Ovan (21. mart – 19. april)
Ovan unosi vatru poljupce. Spremni su da naprave vatromet emocija i leptiriće u stomaku tokom ljubljenja. Uvek u ljubljenej unose dozu impulsivnosti i strasti.

Bik (20. april – 20. maj)
Nije toliko iznenađujuće što je ovaj znak u prvih pet najboljih kada je riječ o ljubljenju. Bik je senzualan znak, a tokom ljubljenja uživaju u dodiru i mirisu parfema na vratu. Izuzetno su romantični i često tokom ljubljenja žele da se drže za ruke.

Blizanci (21. maj – 20. jun)
Blizanci pored poljubaca u usne, uživaju da se poljube voljenu osobu u čelo. Na taj način pokazuju nežnost i naklonost. Takođe, Blizanci će vas nakon poljupca pogledati direktno u oči,. što posebno dodaje energiju ljubavi i strasti.

Rak (21. jun – 22. jul)
Rakovi su čulan i vatreni znak, pa ćete u poljupcu sa njima osetiti snažne emocije. Rakovi se neće divlje ljubiti. Oni su nježni ljudi koji se ljube i polako podižu vibracije. Ako je Rak malo odvažniji, mogao bi da se odluči da vas tokom ljubljenja prisloni uz zid ili čvrsto zagrli.

Lav (23. jul – 22. avgust)
Kraljevi i kraljice Zodijaka, Lavovi imaju snažnu erotsku energiju. Lavovi se strastveno ljube dok se trude da vam rukom raščešljaju kosu i prvo će vas pogledati u oči. Možete im poljubac učiniti još prijatnijim ako imate lijep miris u kosi ili na vratu.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)
Njihova preciznost i želja da se potrude i budu savšeni ljubavnici, čini ih zaista nevjerovatnim kada je riječ o ljubljenju. Djevicin omiljeni stil ljubljenja je slatki poljubac u ruku kada vozite ili dok gledate film cijene nežnost i posvećenost.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)
Uprkos svojoj reputaciji da su veoma erotične, Vage se stidljivo ljube. Vole da budu bliske, da gledaju partnera direktno u oči dok se dodiruju trepavicama. Vaga se ljubi meko i lagano, bude romantične vibracije.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)
Za Škorpije se tvrdi da su znak koji je najbolje ljubi. Škorpije su pune strasti i seksualne energije. Francuski poljubac je njihov izbor broj jedan, a toliko su strastvene da će sve u vama početi da treperi.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)
U ljubljenju Strijelcu nije bitan fizički kontakt, za njih je najvažnija emotivna povezanost i energije koje se poklapaju. Uživaju da svojim usnama ostavljaju emotivni trag na koži, žele da ostave dobar utisak.

Jarac (22. decembar – 19. januar)
Jarčevi su otmjeniji u svom poljupcu. Oni vole avanturu, želeće da vas poljube na najneobičniji način i na najčudnijim mjestima. Ljubljenje sa njima je sasvim novo iskustvo i učiniće da se osjećate kao da ste na sedmom nebu.

Vodolija (20. januar – 18. februar)
Vodolije imaju veoma jedinstven stil ljubljenja. Svoju mentalnu vezu pokazuju tako što će vas poljubiti u oko. Vodolije vole iznenadne, strasne i drugačije poljupce, ali su spremne da se posvete tek kada pronađu pravu osobu za sebe.

Ribe (19. februar – 20. mart)
Ribe se ljube na izuzetno nježan način. Ne plaše se da utonu u svoje emocije, spremne su da se potpuno pogube u njima. Njihov glavni potez može biti poljubac u jednu usnu zbog kojeg se osjećate povezani i želite više. Poljupci Riba su osvježavajuće iskustvo za oba partnera.

BONUS VIDEO:

KAKO SE LJUBI SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK Škorpije su broj jedan, Ribe su nježne, a Vodolije imaju izuzetan stil… Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO