back to top

Jezivi detalji dvostrukog ubojstva i samoubojstva: Pripremili tri kovčega i novac za sahranu

Dvostruko ubojstvo i samoubojstvo u Dobrljinu kod Prijedora bilo je isplanirano do najsitnijih detalja, a obitelj je nekoliko dana prije tragedije naručila tri kovčega za sahranu, koji su pronađeni na njihovom imanju.

Naime, Z.Z., njena kćerka Lj.K. i sin Ž.Z. zajednički su odlučili da prekinu svoje živote, tako što je sin ubio majku i sestru, a potom sebi oduzeo život. Na taj očajnički korak obitelj se odlučila jer nisu mogli da se nose sa tugom i bolom nakon tragedije koja je ovu obitelj pogodila u svibnju kada je od leukemije preminula 34-godišnja kćerka od Lj.K.

Izvor blizak istrazi otkriva da je osim kovčega obitelj napravila sve pripreme za svoju sahranu, a iza sebe su ostavili čak sedam pisama. U jednom su objasnili razloge zbog koji su se odlučili na ovaj očajnički potez, dok su ostala pisma bila namijenjena njima bliskim ljudima, a sadržavala su i razne smjernice.

-U pismima su naveli ko će ih i gdje sahraniti… Uz pisma su ostavili bankovne kartice, te napisali pin kodove kako bi se mogao podići novac za troškove sahrane – otkriva izvor blizak istrazi.

On kaže da su u jednoj koverti ostavili 200 KM i u pismu naveli da je to novac namijenjen za kupovinu cvijeća koje je potrebno odnijeti na grob preminule 34-godišnjakinje, na točno određen datum. Jedno od pisama namijenili su i njenom momku.

– Detaljno su opisali šta će sebi učiniti i kako… Napisali su čak da će neposredno prije tragičnog čina popiti po rakiju, a tijekom uviđaja na stolu su pronađeni flaša s rakijom i tri čašice. Prethodno su se istuširali, presvukli u čistu odjeću… Zatim su legli u krevet i skončali onako kako su i naveli – pojašnjava izvor iz istrage.

Ovaj tragični slučaj šokirao je sve istražitelje, jer ni oni najiskuniji ništa slično nisu vidjeli u svojim karijerama… Iznenadili su ih i detalji na koje je ova obitelj obraćala pažnju prije tragičnog čina.

– Iznutra su zaključali ulazna vrata, a ključ su izvukli do pola brave kako bi se mogla otključati spolja. I na to su mislili budući da su drugi ključ ostavili ispred ulaznih vrata – otkriva izvor iz istrage.

Susjedi ove obitelji M.V. rekao je za ATV da ništa nije slutilo na tragediju.

– Policija se raspitivala po susjedstvu je li itko od nas bilo što vidio i čuo. Zanimalo ih je da li se ova obitelj nekome povjerila i jesu li susjedima išta pričali o onome što su planirali da učine – rekao je M.V., navodeći da je pomagao u iznošenju tijela koja su zatečena na krevetu u kući.

Objava Jezivi detalji dvostrukog ubojstva i samoubojstva: Pripremili tri kovčega i novac za sahranu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO