‘Infinia MasterClass’ okupio više od 150 sudionika iz zemlje i regije

Prestižni beauty događaj ”Infinia MasterClass”, koji je održan u Mostaru, okupio je više od 150 sudionika iz zemlje i regije koji su imali priliku usavršiti tehnike rada iz oblasti beauty industrije.

Spomenuti događaj ima za cilj unaprijediti poslovanje i stručno znanje iz beauty industrije te promociju kroz marketing i društvene mreže.

Sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva s beogradskim makeup artistom Bojanom Vukadinovim. Također, u sklopu ovog događaja je održan i panel na temu “Marketing i društvene mreže u beauty industriji” koji je imao za cilj pomoći sudionicama kako da unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže.

Panelisti su bili uspješne i utjecajne osobe iz oblasti društvenih mreža i marketinga i to:  influencerica i blogerica Hana Hadžiavdagić, vlasnica i osnivačica brenda LovelyBags Marija Perić, bloger i influencer  Mirza Mustafagić i poduzetnica i menadžerica Dea Leko.

U sklopu ovogodišnjeg Infinia MasterClass-a jedno od predavanja je bilo poslovanje i vođenje salona. SVIM tim iz Zagreba, koji čine Sanja Varlaj i Ivana Mišić Lokar već 8. godinu uspješno šire svoju misiju za napredak beauty industrije. SVIM tim je jedini internacionalni tim koji je neovisan od brandova i specijaliziran za poslovnu edukaciju vlasnika i djelatnika iz ove branše.

Tijekom Infinia MasterClass-a najzaslužnijim partnerima, sudionicama i djelatnicima koji imaju posebne zasluge za poslovni uspjeh ove tvrtke uručena su priznanja i zahvalnice.

”Svima nam je zajedničko da se trudimo postati konkurentniji na tržištu i mjestu gdje živimo i radimo jer je široka lepeza proizvoda i usluga za njegu koja pomaže kozmetičarima da ulijevaju povjerenje svojim klijentima”, istaknula je direktorica Infinie Josipa Fofić, navodi se u priopćenju.

window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({
appId : ‘348280475330978’,
autoLogAppEvents : true,
xfbml : true,
version : ‘v3.0’
});
var penciCommentCallback = function ( response ) {
jQuery.ajax( {
type: ‘GET’,
dataType: ‘json’,
url: ‘https://dnevni.ba/wp-admin/admin-ajax.php’,
data: {
action: ‘penci_clear_fbcomments’,
post_id: ”
}
}
)
};
FB.Event.subscribe( ‘comment.create’, penciCommentCallback );
FB.Event.subscribe( ‘comment.remove’, penciCommentCallback );
};
(function ( d, s, id ) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName( s )[0];
if ( d.getElementById( id ) ) {
return;
}
js = d.createElement( s );
js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=348280475330978&autoLogAppEvents=1″;
fjs.parentNode.insertBefore( js, fjs );
window.fbAsyncInit = function () {
FB.init( {
appId: ‘348280475330978’,
autoLogAppEvents: true,
xfbml: true,
version: ‘v3.0’
} );
};
}( document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’ ));

dnevni.baeKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO