back to top

HVK Jadran: Vikend ispred nas rezerviran je za pripremne utakmice za nastup na Olimpijskim nadama u Dubrovniku

Ovaj četvrtak naše mlađe kategorije putuju u Trebinje na pripremne utakmice za nastup na Olimpijskim nadama u Dubrovniku.

Nakon najvećeg turnira za mlađe uzraste “Tomo 2023” koji je održan u mjesecu travnju u Dubrovniku, naš klub opet izlazi na međunarodnu scenu.

Ovaj put je u pitanju je suradnja između klubova iz Republike Hrvatske i Crne Gore, pod nazivom “Olimpijske nade”, gdje ćemo ove godine nastupiti sa jednom kategorijom, a dogovoren je i daljni nastupi sljedećih godina.

Trener K.Njavro je objasnio:”Velika stvar za klub, što zbog stjecanja novih iskustava kako djece tako i uprave kluba, jer ćemo se sastati sa organizacijski najvećim klubovima u svijetu vaterpola. Od Juga, Jadrana Herceg-Novog, Budve, Primorca Kotora, Budućnosti iz Podgorice, splitskih klubova. Razmjena iskustva i znanja sa boljim od sebe će nam pomoći u daljnjem rastu, kako u igračkom, tako i u organizacijskom smislu.”

Nakon ovoga turnira koji se održava slijede državna prvenstva u Banja Luci i Sarajevu i međunarodni turniri.

Momcima želimo puno uspjeha!

Objava HVK Jadran: Vikend ispred nas rezerviran je za pripremne utakmice za nastup na Olimpijskim nadama u Dubrovniku pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO