HRS: Ljudima moramo vratiti nadu

Ljudima moramo vratiti nadu! Nadu u opstanak i budućnost u svome domu, jer svugdje drugo si gost, ma koliko god ti dobro bilo. Probuditi ponovno onu nadu koju smo imali u Domovinskom ratu i netom nakon njega. Da, bilo je tada više nade i vjere nego danas.
.
Da bi se ona probudila, mora se čovjeku vratiti dostojanstvo. Dostojanstvo čovjeka jednakog pred zakonom i jednakih mogućnosti za uspjeh, na osnovu struke i znanja. Toga dostojanstva danas nema! Čovjek je postao samo plijen, sluge, nužno zlo privilegirane kaste koja je podredila svaku poru društva sebi. Zakon ne poznaje jednake, a znanje i struku su zamijenile stranačka iskaznica i rodbina.
.
No, vratit ćemo dostojanstvo čovjeku!!! Da bi ga vratili, trebamo probuditi tu hrabrost i ponos Domovinskog rata. Taj ponos ne mogu i nikada neće probuditi relikti prošlog sustava koji vode naš narod, njihovi klonovi, jer sve su to suštinske kukavice koje bi pri prvoj opasnosti pobjegle u iste one rupe iz kojih su izgmizali kad se saznalo tko je pobijedio u ratu.
.
Vratiti dostojanstvo mogu samo oni koji točno znaju tko su, što su i kome pripadaju. Oni koji ne trguju nacionalnim interesima i koji se provjereno neće prodati za sve novce ovoga svijeta. Oni koji su spremni boriti se za ideale za koje se zalažu!
.
✅✅ HRS je u vrlo kratkom periodu pokazao kako djelima stoji iza onoga što propagiramo i što govorimo. Trn u oku političkom Sarajevu koje nas želi uništiti, Banja Luci koja se s nama potkusurava, ali i političkom Mostaru koji zloupotrebljava neravnopravnost našega naroda i sa istom itekako trguje. Trn u oku korupciji i političkom kriminalu. Postali smo jedina alternativa lošim i licemjernim politikama i u tome imamo sve više partnera što u Hrvatskoj, što u institucijama EU.
.
Na ovim izborima jedini u proces ulazimo samostalno u svim jedinicama i na teritoriju cijele BiH. Zašto? Zato što su svi odgovorni i zato što vjerujemo!
.
Naš narod će pobijediti letargiju i apatiju u koju ga je uvukla parazitska politika. Itekako postoji snage i hrabrosti ustati protiv svih društvenih pošasti koje nam opterećuju živote. Ne samo da vjerujemo, mi to znamo.
.
Zato je HRS za ove Izbore odabrao slogan ➡Samo hrabro…ne boj se!“⬅ Hrabrost smo pokazali u našem radu u svim tijelima vlasti gdje nas je narod izabrao. HRS-ovi vijećnici i zastupnici su daleko iznadprosječno najaktivniji u svim tijelima vlasti gdje nas ima. Sada idemo na sve razine, ponizno prema svome narodu i čovjeku, ali hrabro i beskompromisno prema lošim politikama.
.
U nedjelju 0⃣2⃣.1⃣0⃣. tu hrabrost mora pronaći i naš narod i glasovati za one koji jesu promjena u društvu, jer to potvrđuju svojim životima. Ne boj se glasovati za one koji su odlučili ne otići vani, nego ostati boriti se.
.
Ne boj se glasovati za one koji se uistinu bore za nacionalne interese, a ne interesne skupine. Ne boj se glasovati za one koji se bore za čovjeka, a ne za povlaštenu kastu.
.
Samo hrabro❗❗❗ Ne boj se❗❗
.

relax-portal.info

  Njemicu Susanne koja je s četvero djece doselila u Livno, na YouTube za jedan dan vidjelo 100.000…

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Općina Prozor – Rama • POKRENI SVOJ POSAO

08.12.2022. 08:25 Polaznici radionica u sklopu obuke “Pokreni svoj posao”...

Dalićev biznis cvate, a partner mu je moćni Livanjak

Skroman obiteljski čovjek kojemu su vjera, obitelj i domovina...

U ZHŽ ovog mjeseca po 1000 KM jednokratne naknade

Proračunskim korisnicima Zapadnohercegovačke županije do kraja prosinca bit će...

“DANI DARIVANJA – ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU”

“DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju”...

PU Konjic: U posljednje dvije godine smanjen broj slučajeva nasilja nad ženama

Nasilje u porodici najčešće podrazumijeva nasilje nad ženama, a...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo