back to top

HOROSKOP ZA 19. AVGUST Blizanci borbeni, Rak voli svoj posao, Lava muči aritmija

Ovan u sukobu s kolegama, Bik može da napreduje poslovno, Blizanci borbeni, Rak voli svoj posao, Lava muči aritmija, Djevica pedantna, Vaga napeta, Škorpija iskusna u onome što radi, Strijelac gnjevan, Jarac progresuje, Vodolija ljubomorna, a Ribe muči insomnia.

OVAN

Posao – Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju.

Ljubav – Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo srećniji.

Zdravlje – Solidno.

BIK

Posao – Ukoliko smatrate da vrijedite mnogo više od prosječnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent.

Ljubav – Oni koji su u braku slijedi im otrježnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera.

Zdravlje – Posjetite stomatologa.

BLIZANCI

Posao – Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu.

Ljubav – Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mjesto pod suncem kada su emocije u pitanju.

Zdravlje – Pojačavajte dozu vitamina.

RAK

Posao – Volite svoj posao i u tome doslovno užvate. Ostatak akcija ne želite da delite sa ostalim članovima vašeg tima, pa se poneko može i protiviti ovome.

Ljubav – Ne uviđate ništa posebno kada su pojedina rešenja na emotivnom planu u pitanju. Smatrate da ste sa nekim osobama završili karijeru i ne želite da se vraćate na isto mesto.

Zdravlje – Stomačne tegobe mogu biti učestale.

LAV

Posao – Ne žalite se na trenutnu poziciju u većoj meri jer smatrate da su trenutni problem prolaznog karaktera. Pokušajte da savladate svoj bes na vreme ovaj put.

Ljubav – Imali ste i lošijih dana pa se ne opterećujete trenutnom situacijom koju vam je partner priredio. Biće boljih dana.

Zdravlje – Srčana aritmija.

DJEVICA

Posao – Vi ste danas izuzetno pedantni u svojim poslovnim aktivnostima i nemate namjeru da se opredijelite za neku sasvim drugu kategoriju od trenutne.

Ljubav – Što se emotivnog segmenta tiče ne dramite u vezi onoga što partner ne može trenutno da vam ispuni.

Zdravlje – Solidno, danas.

VAGA

Posao – Nije sve u tako lošem raspoloženju što se vaših ličnih finansija tiče koliko ćete morati mnogo više da sarađujete sa svojim poslovnim saradnicima u narednom periodu.

Ljubav – Isuviše razmišljate o jednoj osobi koja vam je povremeno okretala leđa. Nije loša ideja da sa tim prekinete.

Zdravlje – Pojačana nervoza.

ŠKORPIJA

Posao – Isuviše ste iskusni na polju posla što se tiče segmenta gdje se mnogo više dajete trenutno. Ne pokušavajte još uvijek nešto posebno da mijenjate.

Ljubav – Ponašate se dovoljno odgovorno i ne želite nikoga da povrijedite. Isuviše ste dobro raspoloženi da vam neće pasti na pamet prevara, makar pogledom.

Zdravlje – Problemi sa kostima.

STRIJELAC

Posao – Ukoliko sarađujete sa partnerom iz inostranstva, pokušajte da se otvoreno postavite pred poslovnim problemima koje imate i da počnete zajedno da ih rješavate.

Ljubav – U polju braka se očekuju povremeni naleti bijesa partnera pa se suzdržavajte u takvim situacijama od negativnih izliva emocija.

Zdravlje – Poslušajte svoje srce.

JARAC

Posao – Poboljšavate svoje radne sposobnosti. Ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.

Ljubav – Mlađi predstavnici će pokušati mnogo toga da dobiju kroz kompromise i dogovore. Ne pokazujete naglost skoro nikada i to je vaše tajno oružje.

Zdravlje – Pojačavajte ishranu bogatu proteinima.

VODOLIJA

Posao – Pokazali ste veću spremnost od ostalih kolega za nešto više poslovnih aranžmana i počinjete u skorije vrijeme da radite već nešto jako korisno za sebe.

Ljubav – Pojačavate ljubomoru i to vas povremeno emotivno kida. Volite poneku emociju i da sakrijete od očiju javnosti pa odajete utisak tajanstvene osobe.

Zdravlje – Dobro.

RIBE

Posao – Volite da se angažujete na dodatnim radnim zadacima, jer smatrate da nemate dovoljno novca od onoga što ste od ranije radili.

Ljubav – Ništa novo se ne očekuje na vašem polju emocija sve dok vi ne uvidite da nešto sami treba da preduzmete.

Zdravlje – Nesanica.

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA 19. AVGUST Blizanci borbeni, Rak voli svoj posao, Lava muči aritmija Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO