GSS Mostar prije pola godine spašavao Slovenku na Veležu, danas je pronašli mrtvu na istom mjestu

Potraga za slovenskom državljankom na području Brasine, na planini Velež, završila je tragično, javila je Gorska služba spašavanja stanica Mostar.

Njihovi timovi su, nažalost, jutros u 8.30 sati, nedugo po izlasku na teren, pronašli mrtvu M.D. (44) iz Celja.

Pronađena u tunelu

Nesretna Slovenka pronađena je u tunelu u bivšem vojnom objektu, a uskoro se očekuje dolazak liječničke i policijske ekipe, kao i dežurnog županijskog tužitelja.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije nam je, također, potvrđena ova informacija, odnosno, kako nam je rečeno, vođa tima GSS-a Mostar ih je obavijestio o pronalasku mrtvog tijela.

Izgubila kontakt s kćerkom

Jučer je policija na planini Velež pronašla njezin automobil Škoda, kojim se i dovezla na to područje i to nakon što je mostarsku policiju alarmirala njena majka. Ona im je kazala da je zadnji put s kćerkom telefonski razgovarala 10. kolovoza kada joj je kazala da se nalazi na planini Velež, nakon čega je s njom izgubila kontakt.

Zanimljivo, M.D. je u veljači ove godine također bila na Veležu, kada su je iz dubokog snijega na vrhu Brasine spasili upravo timovi GSS-a Mostar.

Objava GSS Mostar prije pola godine spašavao Slovenku na Veležu, danas je pronašli mrtvu na istom mjestu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Dnevni horoskop za 10. decembar 2022. godine

OVAN Posao Otvoreni ste za svaki razgovor koji nudi rješenje. Strasti...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo