FOTO | Višići: Postavljena i druga nadstrešica na autobusnom stajalištu u Višićima

Postavljena je autobusna nadstrešica sa suprotne strane već postojeće nadstrešice u naselju Višići, čime je autobusno stajalište kompletno upotpunjeno, objavili su iz Mjesne zajednice Višići.

Svako autobusno stajalište ima lijevo i desno stajalište između kojih je ocrtan pješački prijelaz kao sigurnosna zona za pješake, a od jučer je tako i u Višićima.

”Desetljećima već, djeca iz Svitave ili drugih sela pri dolasku u školu stizali bi na stanicu ispred OŠ “Lipanjske zore” a kada bi trebala poći kući morali su pješačiti magistralnom cestom preko 300 metara do suprotnog stajališta, koje je bilo ne adekvatno iz više razloga.

Također su i naši lokalni školarci ispaštali zbog dosadašnjeg nelogičnog riješenja.
Pri prvim sunčanim danima ekipa iz JP Ceste FBiH će i ocrtati sve potrebne oznake” navode iz MZ Višići.

Dodali su da je autobusno stajalište i službeno u funkciji, pa je i znak zabrane parkiranja važeći, što znači da policija ima mogućnost ispisati kaznu zbog parkiranja na stajalištu onima koji to budu činili.

”Vjerujemo da je svim mještanima drago, a posebice roditeljima školaraca da naši Višići napokon imaju autobusni centar kakvog se ne bi postidjeli ni u velikim europskim gradovima. Za bolje i ljepše Višiće, nastavljamo raditi i dalje”, navode iz MZ Višići.

Objava FOTO | Višići: Postavljena i druga nadstrešica na autobusnom stajalištu u Višićima pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO