back to top

FOTO/VIDEO: Na Ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija

Ramsko jezero je ovih dana ponovno privuklo veliki broj posjetitelja i učeničkih jednodnvevnih izleta. U današnjoj fotopatroli naišli smo na učenike i njihove nastavnike Osnovne škole „Dr. Boris Ćorić“ iz Kreševa. U posjet Rami pristiglo je 80 učenika. Inače kroz povijest Rama i Kreševo su bili posebno vezani. Nekada ih je spajala Rimska cesta, no, danas su se te veze nekako pokidale.

Njihov jednodnevni izlet je započeo posjetom brane Ramskog jezera, zatim je uslijedio obilazak Franjevačkog samostana na Šćitu i Etnografskog muzeja. Nakon edukativnog razgledanja na Šćitu uslijedila je obvezna plovidba splavovima do „Mirakula“ u Podboru gdje su objedovali i družili se kroz igru.  Ni kiša koja je u zadnje vrijeme česta ne samo u Rami nije uspjela omesti dječiju radost i razigranost.

foto/video: na ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija

Ne bi to bilo pravo opuštanje nakon objeda da djeca nisu zaigrala kolo.

U razgovoru s njihovim nastavnicima saznajemo da ime je ovaj današnji posjet bio poseban doživljaj. Naravno, odmah su se planirali novi privatni posjeti.


foto/video: na ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija foto/video: na ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija foto/video: na ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija foto/video: na ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija foto/video: na ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija

foto/video: na ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija

Objava FOTO/VIDEO: Na Ramskom jezeru sve je više izletnika i ekskurzija pojavila se prvi puta na Ramski Vjesnik.

ramski-vjesnik.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO