back to top

FOTO NAJAVA: Škola crtanja i slikanja i ove jeseni u Tomislavgradu!

ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA 🎨  Škola crtanja i slikanja i ovu jesen nastavlja sa radom! 🖌 Nastava se izvodi pod našim stručnim vodstvom, a mi smo Josipa Ćosić i Nikolina Leutar.

Diplomirale smo slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti na Širokom Brijegu 2022.godine u klasi prof. Ivane Ćavar i stekle titulu magistra slikarstva i prof. likovne kulture. 🖌 Nastava se održava dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom u trajanju od sat vremena za malu grupu, a sat i pol za veliku grupu. 🖌 Mala grupa su djeca od 4 i pol do 13 godina. Velika grupa su tinejdžeri od 14 godina pa nadalje… Grupa za pripreme za ALU su srednjoškolci koji se odluče pripremati za prijemni i akademiju likovnih umjetnosti.

🖌 Što ćemo raditi i naučiti?! U prvom tromjesečju prolazimo kroz crtaće i grafičke tehnike. U drugom tromjesečju se upoznajemo sa slikarskim tehnikama. Treće tromjesečje je planirano za različite kiparske tehnike u kojem će se djeca iskušati u modeliranju i postati još kreativniji kroz DIY tehnike. 🖌 Za tinejdžere i odrasle je prilagođeni plan i program gdje imamo više slikarskog dijela i rada na platnu uz vježbe razvijanja postavljanja kompozicije i likovnih elemenata. 🖌 Mjesečna cijena škole je 40 KM. 🖌 Suorganizator je KIC Tomislavgrad, a škola se održava u prostorijama KIC-a na katu. 🎨 Sa radom počinjemo 5.9. 🤗

www.tomislavnews.com/Škola crtanja i slikanja

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO