FOTO KRITIKA: Molimo odgovorne da stanu u kraj lovcima na Duvanjskom polju!

Poštovani, molimo vas da objavite na portalu da mi mještani sela Omolja, posebno oni koji se bave poljoprivredom, zadnjih nekoliko dana nemamo mira od talijanskih lovaca.

Dan noć su na polju, ispod sela, po polju, stalno pucaju ne obazirući se ni na što. Danas su neki od nas bili s traktorom na njivama, bila su i djeca s nama, čovjek je orao traktorom, a oni 200-tinjak metara dalje pucaju, Bože nas sačuvaj! Neki su bili u šetnji poljem, ali su se brzo vratili bojeći se pucnjave. Mi ne znamo kome se obratiti da ovome stanu u kraj, pa se obraćamo vama, ovo se više ne može ni gledat da mi na svojim njivama i livadama strahujemo od stranaca s puškama. Snimili smo pred mrak nekoliko fotografija na polju, iako se ne vidi dobro jer nismo smjeli blizu, pucnji odjekuju. Molimo vas objavite ovo da pročitaju odgovorni ili oni koji dopuštaju ovo ili izdaju dozvale za lov, da povedu računa  i da ovo prestane!”, piše nam u poruci koja je stigla na naš e-mail, potpisana “Omoljani”, a redakciji su poznate osobe koje su poslale molbu.

foto kritika: molimo odgovorne da stanu u kraj lovcima na duvanjskom polju!

foto kritika: molimo odgovorne da stanu u kraj lovcima na duvanjskom polju!

Evo, nije do nas, a vjerujemo da će nitko poduzeti mjere da se ovo više ne događa, a možda je i ovo dopušteno, smetalo nekome ili ne smetalo?!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO