back to top

FOTO: Hodočasnici 9. Marijanskog zavjeta za Domovinu posjetili Neum

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu je neprofitna udruga nastala 2015. godine na inicijativu mladih i branitelja-veterana Domovinskog rata sa željom da Bratovština i njeni članovi budu inicijatori promjena i stvaratelji novih zajedničkih vrijednosti u kršćanskom duhu.

Ovogodišnje hodočašće počelo je u Osijeku 11. lipnja, a završava u Dubrovniku 24. kolovoza. U ovu rutu je od samog početka uključena i župa Gospe od Zdravlja u Neumu. Ove godine su hodočasnici stigli u Neum u nedjelju, 20. kolovoza, u poslijepodnevnim satima. U župnoj dvorani ih je dočekala okrjepa, te su se odmorili, pomolili i podružili u Neumu. U Neumu će prespavati, a u ponedjeljak, nakon svete Mise, krenuti dalje prema Slanom i dalje do svojeg odredišta, a to je Dubrovnik.

-U skladu s ovogodišnjim geslom Marijanskoga zavjeta – „Ustanimo i pohitimo s Marijom!” (cf.  Lk 1,39) – pozivamo vas da učinimo upravo to – da ustanemo i pohitimo te damo jedni drugima svjedočanstvo nade koja je u nama, poručili su hodočasnici.

Objava FOTO: Hodočasnici 9. Marijanskog zavjeta za Domovinu posjetili Neum pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO