FOTO | Dodijeljena priznanja najboljim učenicima u HNŽ: Nagrađeni učenici iz Čapljine

Svečana ceremonija dodjele priznanja učenicima generacije osnovnih i srednjih škola u Hercegovačko-neretvanskoj županiji za školsku 2022./2023. godinu održana je danas u mostarskom Narodnom pozorištu.

Priznanja najboljim učenicima, njih 85, uručio je ministar obrazovanja znanosti, kulture i sporta HNK Rašid Hadžović.

”Vjerujem da ćete u budućnosti imati još više volje i želje da učite, radite i da, ako Bog da, ovu našu državu, jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu vodite u jednom boljem pravcu, u jednu bolju budućnost za sve one koji dolaze poslije vas”, poručio je ministar.

Dodao je kako će ove godine po prvi put biti dodijeljene i novčane nagrade te će svaki od učenika dobiti i po 300 KM.

”To je jedna skromna naknada ali mislim da je ipak potrebno da se kvalitetni učenici istaknu i da ih na neki način i nagradimo. U svakom slučaju, ovo je jedan korak dalje i ja se nadam da će se to i u budućnosti provoditi u HNŽ”, naglasio je Hadžović.

Priznanje je dobio i Zvonimir Krešić, učenik četvrtog razreda Srednje škole u Čapljini koji je kazao je kako je ova nagrada pokazatelj da se cijeni trud i rad i da svakodnevni napor nije uzaludan.

”U dosadašnjem školovanju najteža mi je bila organizacija vremena jer trebam organizirati vrijeme i za učenje, i za obitelj i za prijatelje, ali na kraju se pokazalo da sam u svemu tome uspio”, rekao je Krešić.

Osnovnu školu ”Vladimir Pavlović” predstavljala je Lana Šunjić koja je izuzetnim uspjehom istaknula vrijednosti koje promovira ova škola, a to su izvrsnost, strast prema učenju i kreativnost.

Nakon dodjele priznanja, za sve nagrađene, njihove roditelje i nastavnike organizirana je i prigodna zakuska.

Priznanje je uručeno i Katarini Bošković, učenici OŠ ”Lipanjske zore” iz Višića.

#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://caportal.net/wp-content/uploads/2023/06/capljinci-dodjela-priznanja-hnz-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://caportal.net/wp-content/uploads/2023/06/capljinci-dodjela-priznanja-hnz-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://caportal.net/wp-content/uploads/2023/06/capljinci-dodjela-priznanja-hnz-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://caportal.net/wp-content/uploads/2023/06/capljinci-dodjela-priznanja-hnz-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Objava FOTO | Dodijeljena priznanja najboljim učenicima u HNŽ: Nagrađeni učenici iz Čapljine pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO