back to top

Evo šta vladavina Škorpije donosi svakom znaku

Sa početkom sezone Škorpije znači da je i jesen u punom jeku. Ovo je vrijeme za prihvatanje transformacija i za putovanje vašim emocijama. Sezona Škorpije ove godine počela je 23. oktobra i završava se 22. novembra. Ona obuhvata i posljednje pomračenje za ovu godinu, a to može dovesti do veoma uzbudljivih i emocionalnih promjena u vašim odnosima.

Sezona Škorpije: Šta to znači za nas?


Škorpije nisu zadovoljne ničim na površinskom nivou, one vole da uđu u suštinu stvari i da se povežu sa drugima na duhovnom i emocionalnom nivou. One su takođe veoma intenzivne i lako mogu da izmanipulišu u svoju korist, ali se nikada neće otvoriti bilo kome. Pored toga, ovaj znak je veoma tvrdoglav.

Sve ovo znači da ćemo svi biti podstaknuti da produbimo naše najintimnije odnose. Naša sposobnost da budemo ranjivi i izgradimo povjerenje će sada doći do izražaja. Podstaknuta konkurentnim Marsom i komandujućim Plutonom, sezona Škorpije će od nas tražiti da razmotrimo moć koju posjedujemo i šta smo spremni da uradimo da bismo je zadržali.

Važni astrološki datumi u sezoni Škorpije

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku

  • 28. oktobar. Samo nekoliko dana nakon početka sezone, doživjećemo pomračenje Mjeseca i pun mjesec u Biku. Ovo će biti veoma dramatičan i emotivan trenutak i vjerovatno će označiti kulminaciju tekuće priče koja je počela još 2021. godine.
  • 4. novembar. Saturn je od 17. juna u retrogradnom kretanju, ali će se to promijeniti 4. novembra. To će nas podstaknuti da težimo ličnom rastu, mudrosti i zrelosti. To bi moglo značiti da na dobrovoljnoj bazi preuzmete odgovornost na poslu ili da budete spremni na veća ulaganja.
  • 13. novembar. Mlad Mjesec će pasti u fiksnom vodenom znaku što će predstavljati priliku da započnete novo poglavlje koje se odnosi na vaše najintimnije odnose, intimni život i zajedničke finansijske poduhvate i unutrašnju transformaciju.

Kako će sezona Škorpije uticati na svaki horoskopski znak?

Ovan

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Dok je sezona Vage bila rezervisana za vaše najbliže ljude, sada ćete staviti sebe u prvi plan. Razmišljaćete o tome šta vam je potrebno da se osjećate ugodnije. Pored toga, ovo će biti veoma značajan period za investicije i poslovne prijedloge.

Bik

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
U fokus će doći vaši odnosi jedan na jedan bili oni romantične, platonske ili profesionalne prirode. Možda ste vi i vaš partner na ivici novog poglavlja ili osmišljavate novi poslovni prijedlog sa prijateljem ili kolegom. U svakom slučaju, bićete spremni na nove korake u vezi.

Blizanci

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Sezona Škorpije će staviti u fokus vaše svakodnevne zadatke i velnes rutinu. Pored toga, ovo će biti veoma produktivan period za vas. Preporučljivo je da odradite vaše godišnje zdravstvene preglede. Briga o sebi može biti veoma produktivna, a naravno, prijaće vam.

Rak

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Ova sezona će vam donijeti prihvatanje spontanosti, prilagođavanje vašeg unutrašnjeg djeteta i bilježenje vaših umjetničkih impulsa. Mogli biste biti veoma kreativni i privučeni razigranim zabavama. Bez obzira šta vam je u srcu, bićete inspirisani da to podijelite na bezbrižan način.

Lav

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
U ovom periodu u fokusu će biti vaše unutrašnje stanje i odnosi sa najbližima. Odvojite vrijeme za vaše najbliže ljude i omiljene zajedničke aktivnosti. Usporavanje uz ljude do kojih vam je najviše stalo će učiniti čuda za vaše srce i um.

Djevica

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Pripremite se da vaš društveni život bude mnogo užurbaniji nego inače. Poželjećete da napravite zanimljive planove sa prijateljima ili kolegama. Takođe ćete žuditi za više mentalne stimulacije, tako da se prepustite knjigama i filmovima, a potom razmijenite mišljenja sa bliskim ljudima.

Vaga

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Vagama će sezona Škorpije skrenuti pažnju na novčana pitanja. Do sada ste vi bili u centru pažnju, a sada možete da primijenite sve što ste naučili u prethodnoj sezoni. Zatražite bolje resurse za projekat kojim se bavite ili tražite povišicu. Zaslužili ste.

Škorpija

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Ovo je vaše vrijeme! Poradite na ponovnom osmišljavanju i jačanju vašeg ličnog brenda. Razmislite o tome kako se predstavljate i koliko se zaista trudite oko projekata koji vas drže budnima noću. Vaše samopouzdanje će takođe porasti pa se nemojte ustručavati da kažete to što želite i imate potrebu.

Strijelac

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Sezona Škorpije bi mogla biti pomalo sanjiva za vas. Manje ćete biti fascinirani spoljašnjim svijetom i vašim tipičnim avanturama, a bićete skloniji duhovnim potrebama i meditacijom. Odmor i obnova će biti ključni pa izdvojite vrijeme koje vam je potrebno.

Jarac

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Iako ste možda bili više fokusirani na sve obaveze koje bi mogle da dovedu do profesionalnog priznanja, sada ćete biti fokusirani na timske projekte. Nemojte odbijati ideju saradnje, jer ćete tako lakše zajedničku viziju pretvoriti u stvarnost. Osim toga, imaćete osjećaj podrške od prijatelja i kolega.

Vodolija

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Vodolije vole da malo uzdrmaju stvari, ali su istovremeno i znak koji se čvrsto drži navika. Ova sezona će podići vaše samopouzdanje na profesionalnom planu što će vas dovesti u centar pažnje i na lidersku poziciju. Stvorite jasnu sliku šta želite da postignete i niko i ništa vam neće stajati na putu.

Ribe

evo šta vladavina škorpije donosi svakom znaku
Na vas će biti usmjeren reflektor da se oslobodite svakodnevnice. Iskoristite svaku priliku da proširite svoje vidike. Ovo je vaša šansa da uživate u putovanju na daljinu i krenete na hobi koji vas je uvijek mamio. Pustite mašti na volju i bićete na dobrom putu da iz ove sezone izvučete maksimum.

Izvor: Lepota i zdravlje

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO