DVD Rakitno bogatije za novu vatrogasnu opremu

Projekt DVD Rakitno – “Nabavka dijela opreme za gašenje šumskih požara” realiziran je u okviru USAID projekta “Snaga lokalnog–Zajedno za lokalni razvoj“ koji implementiraju Centar za građansku suradnju iz Livna i Udruženje građanki „Grahovo“ iz Bosanskog Grahova.

U veljači 2023. godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Rakitno prijavilo se na natječaj Centra za građansku suradnju „Snaga lokalnog – Zajedno za lokalni razvoj”sa projektom „Nabavka dijela opreme za gašenje šumskih požara“, te uspješno prošao na predmetnom natječaju. U ostvarenju predmetnog projekta Općina Posušje je i ovaj put pružila ruku, te u istom sudjelovala sa oko 20% ukupne financijske vrijednosti projekta. Dobrovoljno vatrogasno društvo je sudjelovalo sa oko 15% ukupne financijske vrijednosti projekta, dok je ostatak financijske vrijednosti projekta 65% financirao Centar za građansku suradnju.

„Projektom je opremljeno Dobrovoljno vatrogasno društvo Rakitno sa dvije motorne pile, dva puhača lišća, dvoje profesionalne vatrogasne rukavice, jednom ručnom svjetiljkom, pet vatrogasnih odjela i pet vatrogasnih kaciga sa naočalama čime smo znatno osposobljeniji za brže i sigurnije gašenje požara. Ovim putem se zahvaljujemo Centru za građansku suradnju i Općini Posušje što su potpomogli rad našeg društva“, priopćeno je iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rakitno, piše Radioposusje.ba.

dvd rakitno bogatije za novu vatrogasnu opremu
dvd rakitno bogatije za novu vatrogasnu opremu
DVD Rakitno bogatije za novu vatrogasnu opremu

Objava DVD Rakitno bogatije za novu vatrogasnu opremu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO