back to top

Dragan Čović na sastanku sa stranačkim dužnosnicima u Ljubuškom

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, večeras je boravio u radnom posjetu Gradskom odboru HDZ-a BiH Ljubuški.

Na sastanku su nazočili i dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović, federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić i zastupnik u Saboru Republike Hrvatske Nevenko Barbarić.

Dužnosnici su na održanom sastanku razgovarali o političkoj situaciji nakon unutarstranačkih izbora, pripremi stranke za iduće lokalne izbore, te o infrastrukturnim kapitalnim projektima, gospodarstvu, ekonomskoj situaciji i ostalim aktivnostima i temama.

Toni Kraljević, predsjednik stranke u Ljubuškom, dopremijer Federacije BiH i federalni ministar financija, zahvalio se predsjedniku Čoviću na dolasku. Uz suradnike i članove Gradskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški, Kraljević je prezentirao tekuće aktivnosti i ključne ciljeve stranke kao i dinamiku pripreme za iduće lokalne izbore. Gradonačelnik Vedran Markotić osvrnuo se na uspješno realizirane infrastrukturne projekte, kao i planirane. Glavne teme koje čine smjer i fokus gradske vlasti su razvoj gospodarstva, turizma, ali i pitanje demografske politike, kazao je.

Predsjednik Čović je istaknuo kako se ovom posjetom želio upoznati sa trenutnim stanjem, kako bi se stranka što bolje pripremila za lokalne izbore, odredila prioritete i postavila jasne ciljeve. Poticanje razvoja i svih infrastrukturnih projekata najveći je prioritet svih dužnosnika HDZ-a BiH. – Uvijek će te imati potporu većih razina vlasti, za daljnji razvoj, istaknuo je predsjednik Čović pri čemu je podržao sve prezentirane aktivnosti danas u Ljubuškom.

Ljportal

Objava Dragan Čović na sastanku sa stranačkim dužnosnicima u Ljubuškom pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO