Dom zdravlja Tomislavgrad dobio lijepo i gotovo uređeno parkiralište (video)

Parkiralište Doma zdravlja Tomislavgrad je posljednjih dana dobilo svoj gotovo završni izgled.

Nakon više od godinu dana postavljen je  asfalt sa 150 parkirališnih mjesta i oslikanim pješačkim prijelazima.

Da bi ovo parkiralište dobilo svoj planirani završni izgled, potrebno je još urediti hortikulturu odnosno prostor predviđen za zelene površine i postaviti rasvjetu.

Korisnicima usluga Doma zdravlja ovim je projektom olakšan pristup ovoj ustanovi.

U nastavku pogledajte tijek radova izgradnje parkirališta.

– Projekt se osim potpore Vlade Hercegbosanske županije i općine Tomislavgrad  financira iz Programa prekogranične suradnje, financiranog od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.
Realizacijom projekta cilj nam je osigurati dovoljan broj uređenih parkirnih mjesta za korisnike i djelatnike Doma zdravlja, rasteretiti prometnicu uz samu ustanovu, olakšati pristup Službi za hitnu pomoć Doma zdravlja Tomislavgrad  te najbitnije omogućiti lakši pristup osobama s invaliditetom, kazali su za Tomislavcity u Domu zdravlja Tomislavgrad.
Dodaju da je projekt od iznimne važnosti kako za Dom zdravlja Tomislavgrad tako i za cijelu općinu Tomislavgrad, a po završetku svih radova bit će upriličena i svečanost te novinska konferencija.

RTG/Tomislavcity


Objava Dom zdravlja Tomislavgrad dobio lijepo i gotovo uređeno parkiralište (video) pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO