back to top

DOBRO vam vedro, sunčano i posvježe jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 11 stupnjeva C, puše slab vjetar, vedro je nebo nad duvanjskim krajem, sunce je uranilo, ali nekako slabo njegove zrake griju polje Duvanjsko, pa je posvježe.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prohladan za ovo doba godine, jer već trebaju ujutro i uvečer dugi rukavi, a još nije ni Gospojina. Zato je ugodno spavati, pa vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i dobrano uranili, pa uživate u mirisu prve jutarnje kave i mirisa cvijeća, dok ptice veselo cvrkuću skrivene u krošnjama drveća.

Znamo da vam je u ovome mjesecu fešta preko glave, ali se ne opterećujte time, posebice vi u zrelijim godinama, lijepo je, ako vas to veseli, ići i na svadbe, i na rođendane, i krštenja, dane sela, turnire, ali ako vam je to opterećene, ako vas buka i galama nervira i stvara glavobolju, ne morate, sjedite u kući, a svoje čestitke za sve možete uputiti u običnoj bijeloj kuverti, a sjediti doma u miru, ali…Ne da se mirovati, treba udovoljiti znatiželji, imati o čemu pričati do sljedeće fešte – sutra, haha.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, dobrim namjerama, empatijom, idite kuda želite, zabavljajte se kako vama odgovara, što vam radost stvara, što vas veseli, a radost i ljubav neka se dijeli s osmijehom na usnama!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO