DOBRO vam vedro i vjetrovito nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 14 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a sanjivo sunce razbacalo je svoje zrake po Duvanjskom polju.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan molitve i odmora, a vrijeme je stvoreno za  šetnju: malo vjetrovito, sunčano i toplo, pa je najbolje, nakon jutarnje kave s dragim osobama i u dobrom raspoloženju, kad odjutri  krenuti u gaj,  brdo, u planine, kroz polje…Kuda god krenuli svuda miriše cvijeće u kasno ljeto, a priroda oblači šareno haljinu.

Ako ste, a sigurno jeste, šetali kroz naša brda i planine, sigurno ste zamijetili kako je  “iz kamena” niklo i naraslo prekrasno cvijeće, mirisno, kako leluja smilje i kovilje, ljudska ruke ga nije sadila, nije zalijevala, a ipak nikne, raste, cvjeta i miriše, Božje je to davanje, ljepota prirode koja milinom puni dušu i napaja oči, unosi radost u srce. Ovo kamenje i cvijeće  na fotografiju uz naslov snimljeno je jučer na mitskoj planini Zavelimu u mnogima će probuditi nostalgiju, sjetu ili sjećanje na mladost : “Procvjetalo cvijeće na kamenu, gdje me dragi ljubio malenu!”.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, ruku raširenih u zagrljaj, s osmijehom na usnama, širite radost u ovaj sveti dan-najljepši Božji dar.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO