back to top

DOBRO vam vedro i maglovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva, tiho je i prohladno, a nebo nad duvanjskim krajem vedro je, a malga je prekrila Duvanjsko polje, sunce se tek nazire.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, za neke i dan vikenda kada će se odmoriti, moguće negdje otputovati kratko, a neki će iskoristiti ovaj lijepi sunčani dan za šetnju, za odlazak na planine…što god odabrali raditi danas neka bude ono što volite, što vas veseli, što će vam zadovoljstvom ispuniti dan.

Ako pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami s lijepim sjećanjima, ne žurite, uživajte u tišini jesenskog jutra, s pogledom kroz prozor i poneki žuti list koji pada s drveća. Ako nemate nešto posebno po kući raditi, lijepo je i korisno uz kavu i neku knjigu početi čitati, jer je listopad mjesec knjige, mjesec čitanja, pa možda u tome danas budete uživali? Ako ne počnete čitati nećete znati koja ljepota i živost se kriju među koricama knjige. No, ne činite to preko volje, jer vam se nijedna knjiga neće učiniti zanimljivom ako ju otvarate s mrzovoljom.

Sve što budete radili neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama i zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru, širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO