back to top

DOBRO vam razmjerno vedro i svježe jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je razmjerno vedro, ima i oblaka bijelih na sjeveru i sivih na istoku, pa se sunce sakrilo iza njih i još nije zaposlilo svoje tople zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i oblačan, prvi je radni u tjednu, a znamo da vas je većina na odmoru, ali sigurno netko i radi, netko uvijek mora raditi, jer ima mnogo  onih koje će odmarati, ležati, a tuđim se radom sladiti. Naravno da nije u redu, ali takav je taj bajni svjetski poredak, nepravedan, ali traje li, traje. Zato je  još uvijek aktualna ona narodna molitva: “Molimo te, Bože, pojednači!”, ali…?

Bolje je ne opterećivati se onim na što malo možemo utjecati, pa je bolje pomiriti se s time, iako i poredak, društveno uređene zavisi od pojedinaca, ali, nažalost, ne od malih, običnih ljudi kakvih je većina, nego od moćnika, silnika, drmatora, pohlepnika koji su uredili ovakvu “demokraciju”. I još kažu da nije izmišljen bolji svjetski poredak? Neka im bude!

Vi zavirite u svoje srce, u svoju dušu, savjest, pa ako je tamo sve u redu, ako ste zadovoljni sami sa sobom, sa svojim zdravlje i svojom obitelji, ne brinite svjetske brige, djelujte u svom okruženju, onom najbližem, jer svijet je lopta “ćoškasata”.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i osmijehom na usnama, zahvalite Bogu na još jednom danu-najvećem daru i dijelite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO