back to top

DOBRO vam razmjerno vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 9 stupnjeva C, nema vjetra, malo je hladnije u odnosu na prošle jesenske dane, ali još uvijek ugodno, jer sunčane zrake proviruju kroz tanane oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, lijep jesenski, malo maglovit i sanjiv, ali treba se i probuditi i štogod danas privrijediti, korisno uraditi, nekoga obradovati ili će vas netko sretnim učiniti. Nešto će se događati i neka samo bude dobro, pa potrudite se učiniti dan što boljim i sebi i drugima, ali i svemu oko sebe. Možda mnogi ne volite pogled na drveće s kojega opada lišće :”Ja ne volim kad lišće opada, čemu gole grane na drveću…”, stihovi su jedne davne pjesme, ali tješi spoznaja da će na mjesto ovih starih koji opadaju, nestaju, na proljeće prolistati novi i priroda ponovno oživjeti. Slično je i s ljudskim životima, ali nećemo filozofirati u rano jutro.

Važno je da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, kavu popili ili pijete s dragim ljudima, da ste dobro raspoloženi i takvi ostati, nitko vas neće ljutiti, sikirati, a nemojte ni vi nikoga, ljepše je polako se i tiho dogovarati, bez galame, ne dao Bog psovke, svađe…

A s ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, započnite i ovaj dan-lijepi Božji dar, a za uzdarje dijelite osmijehe i širite dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO