DOBRO vam razmjerno vedro i cvjetno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, tiho je, a nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, ima oblaka iznad planina, a sunce je jutros uranilo i polako razgoni oblake za vedriji dan.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, pa ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i jutros uranili na ranu misu ili prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami s lijepim sjećanjima, budite raspoloženi i Bogu zahvalni na još jednom danu-najljepšem daru. Neka do vaše duše do dopre malodušje, do vašim misli pesimizama, negativizam, ne dao Bog da vas obuzme i trunka mržnje, pred svim tim zatvorite misli, zatvorite dušu i gajite osjećanja sve suprotno nabrojanom: budite velikodušni, optimistični, pozitivni, empatični, spremni pomoči svima pomoći potrebnima, posebice starima i nemoćnima. Odvojite danas malo vremena posjetiti starije susjede, prijatelje, upitati ih za zdravlje i ako su sami i usamljeni malo ih razgovorite, ako su daleko od vas nazovite ih telefonski i uljepšat ćete im dan.

Sve ćete to lako odraditi i u današnjem danu uživati ako vam je srce puno ljubavi, duša mirna, a širokim osmijehom pozdravite osobe koje sretnete i dan će vam biti ispunjen radošću i zadovoljstvom!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO