back to top

DOBRO vam razmjeno vedro i sparno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, puše povjetarac, ali slab da bi razbio sparinu koja vlada već tri dana u duvanjskom kraju, sunce je rano izišlo i svoje zrake bacilo kroz tanke bijele oblačiće na Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, baš topao i sparan, malo se teže diše i noć nije bila baš ugodna za spavanje i pored otvorenog prozora, svejedno je jutro osvanulo uz cvrkut ptica iz krošanja drveće i jutro je odmah veselije, ljepše, a čovjek se osjeća bolje raspoložen uz jutarnju kavu.

Nadamo se da je i s vama tako, da niste mrzovoljni u rano jutro, da vam osmijeh titra na usnama,  sjaj u očima, a radost u duši počiva. Ako ste bili na godišnjem odmoru sigurno ste se već vratili i zagrijavate se za posao i ako imate djecu spremate ih za školu, a to već znači, unatoč vrućini i vedrini, da se približava jesen, koju redovito povezujemo s početkom nastave u školama. Lijepo je biti uz malene kad se prvi put spremaju u školu, njihova radost prelazi na sve oko njih, njihove radoznale dječje oči unose sreću u brižne roditelje i tako je, iz generacije u generaciju, pa svojim brigama ne remetite veselje školaraca, pustimo ih da uživaju u novom razdoblju života, u školovanju.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, razumijevanjem drugih, dobrim vibracijama i osmijehom na usnama uljepšajmo svima novi dan – veliki Božji dar!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO