back to top

DOBRO vam oblačno, kišno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, puše slab vjetar,  jučerašnje jugo je oslabilo, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, kiša rominja, a sunce još spava!

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan odmora, a ne znamo što bi se i moglo raditi na ovom sivom, oblačno i kišnom jutro, neuobičajeno toplo u duvanjskom kraju za drugu polovicu listopada. Nadamo se da ste se dobro naspavali, a i jutro je sanjivo, pa ako nemate neodgodivih obveza nastavite sanjariti uz miris jutarnje kave i rominjanje kiše. Ne zamarajte se oblačnim nebom, ni dosadnom kišom, važno biti raspoložen od ranoga jutra i dobro raspoloženje zadržati cijeli dan i sve dane i godišnja doba. Jer, sretni ljudi ne primjećuju smjenu godišnjih doba, ni promjenu temperature, oni su uvijek sretni jer imaju toplu dušu i mekano srce, puno ljubavi i nježnosti.

Vesele se i vedrom i oblačnom nebu, i suncu, i kiši, i snijegu i žutom lišću koje opada i šušti… Ako nose ljubav u srcu, mir u duši, sunce u očima, osmijeh na usnama, ruke spremne na zagrljaj, posvećeni su i u svemu vide poeziju i ljepotu!

Budite takvi, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

 

 

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO