back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR Ovnovima se komplikuje porodična situacija, Rakovima prošlost kuca na vrata

Ovan

Sam početak dana je veoma neprijatan zato što ste prethodnih dana imali neka neprijatna iskustva sa ljudima iz vaše porodice. Najvažnije da se okrenete sebi i svojim aspektima razvoja posebno po pitanju poslovne situacije.

Bik

Danas je dovoljno da budete spremni na saradnju posebno kada su u pitanju partnerski odnosi jer je to jedino što vas može usrećiti zbog uticaja Venera. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom.

Blizanci

Današnji dan je veoma specifičan jer ćete mnogo toga odložiti i gledati da pomažete drugima posebno u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. Osoba u znaku Jarca dva mnogo toga zamera što se tiče posla ali na vama je da iskoristite svoj šarm.

Rak

U narednih nekoliko dana biće te okupirani stvarima iz prošlosti što je generalno vaša odlika. Energija vašeg znaka mnogo voli bavljenje prošlim događajima i danas sebi dajte prostora da se ta energija što više razvija.

Lav

Bićete u stabilnoj komunikaciji sa ljudima oko sebe posebno kada su u pitanju odnosi u krugu poslovnih saradnika. Osoba u znaku Vodolije vam daje vetar u leđa kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom i kada je u pitanju vaš poslovni potencijal.

Devica

Čeka vas veoma naporan dan ako unapred sebi ne organizujete način kako ćete ga provesti. Poslovna saradnja sa ljudima iz inostranstva se stabilizuje ali imate mnogo obaveza koje niste obavili početkom avgusta.

Vaga

Previše se ponašate neodlučno i to stvara veliku tenziju između vas i partnera. Naučite da kontrolišete ono što želite da kažete posebno kada je u pitanju lična odluka za budućnost. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Danas ste opterećeni ljudima koji vam daju savete ili se prosto interesuju za vas i za vas način života. Potrudite se da sve što nije bitno, da to isključite iz našeg svakodnevnog života.

Strelac

U narednom periodu bićete pod jakim uticajem drugih ljudi ali to nije vaša glavna osobina. To je nešto što primoravate sebe, zbog kompromisa koji morate da uradite kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz vašeg okruženja.

Jarac

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i da iskažete sve svoje želje i ciljeve pred drugim ljudima. Do kraja dana pokušajte da povedete računa o tome na koji način odmarate i spavate.

Vodolija

Do kraja nedelje bićete veoma nervozni i napeti zbog loših odnosa u krugu porodice. Naučite da balansirate posebno što ljubavna situacija vam je jako stabilna i pozitivna.

Ribe

Bićete veoma umorni kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima. Najvažnije je da se do kraja dana okrenete sebi i da završavate sve ono što imate u vezi posla i poslovnih aktivnosti sa inostranstvom.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR Ovnovima se komplikuje porodična situacija, Rakovima prošlost kuca na vrata Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO