DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN Bik gura probleme pod tepih, Djevici gubici, Vodolija bez izlaza

Ovan
POSAO: Cijeli dan naglasak će biti na komunikacijama, dogovorima, poslovnim kontaktima i vezama, kao i mogućoj legalizaciji dokumenata važnih za vašu profesiju.
LJUBAV: Imate više slobodnog vremena i možete da se posvetite svojim najbližim na pravi način.
ZDRAVLJE: Vrijeme je nestabilno, a sa njime je i vaša zdravstvena situacija nestabilna.

Bik
POSAO: Neke stvari ne funkcionišu i to vrlo dobro znate, a guranje problema pod tepih nije nikakvo rješenje, samo odlažete neizbježno i činite sebi medvjeđu uslugu.
Ljubav: Otkrivanje emocija vam nikada nije bila jača strana, ali voljena osoba ne može da čita misli i da zna o čemu razmišljate.
ZDRAVLJE: Slušajte šta organizam želi da vam kaže i prilagodite se njemu.

Blizanci
POSAO: Ciljeve pravite na duži rok i ostvarujte ih jedan po jedan. Ne žuritem vrijeme radi za vas na poslu.
LJUBAV: Ne smijete sve da prepuštate partneru da rješava probleme bez vas, morate da se uključite i da zajedničkim snagama eliminišete sve ono negativno iz vaše veze i iz vašeg okruženja.
ZDRAVLJE: Popravite vašu ishranu ako želite da se osećate bolje.

Rak
POSAO: Osjećate se zarobljeno i ne možete da se koncentrišete na toliko mnogo faktora odjednom, sagorjećete prije ili kasnije.
LJUBAV: Ponašanje vašeg partnera je promjenjivo i vi zaista nećete više biti u stanju to da trpite.
ZDRAVLJE: Nemojte se igrati zdravljem, morate na vrijeme da reagujete i da preduzmete određene korake.

Lav
POSAO: Iako svima želite da pokažete da se sposobni i snalažljivi, nije na odmet da ponekad zatražite pomoć od starijih kolega, naročito kada niste sigurni kako nešto treba da se uradi.
LJUBAV: Ako ste slobodni i trenutno nemate vremena da tražite ljubav, možda će ona naći vas.
ZDRAVLJE: Dovedite vaš metabolizam u bolje stanje.

Djevica
POSAO: Finansijski gubici će jako loše uticati na vaše mentalno stanje i prosto će vam doći da pobjegnete od svega. Naravno, to ne može biti rješenje.
LJUBAV: Voljena osoba se promijenila ali vam nije jasno zašto. Nema one iste strasti između vas i niste očekivali da to bude tako brzo.
Zdravlje: Konačno ste odlučili da postanete aktivniji.

Vaga
POSAO: Nije vrijeme za nove poslovne saradnje i postojeće vam oduzimaju mnogo vremena, tako da nećete biti u prilici da sve držite pod kontrolom ako proširite svoj krug poslovanja.
LJUBAV: Najviše kod vašeg partnera volite to što zna i poslije toliko zajedničkog vremena da vas iznenadi kada se najmanje nadate.
ZDRAVLJE: Ne uzimate dovoljno proteina.

Škorpija
POSAO: Bolje je da idete na kvalitet nego na kvantitet, zato što izgrađujete poslovne kontakte i kvalitetne odnose sa partnerima iz vaše branše i na taj način stičete reputaciju.
LJUBAV: Drago vam je što pored sebe imate jednu zrelu i prijatnu, mirnu osobu koja na svaki problem reaguje racionalno i bez prevelike histerije.
ZDRAVLJE: Pođite na sistematski pregled kod ljekara.

Strijelac
POSAO: Novo radno mjesto vam izuzetno prija, čak i više nego što ste očekivali. Plašili ste se da će ovaj novi ambijent biti prevelika nepoznanica za vas, ali ste se uklopili.
LJUBAV: Skladna veza je ono čemu svaka osoba teži, pa i vi, ali vaš partner to ne razumije ili ne želi da razumije.
ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama.

Jarac
POSAO: Situacija na poslu može biti i bolja, ali vam generalno okruženje prija zato što ste u kontaktu sa osobama koje su slične vama i koje imaju slična interesovanja.
LJUBAV: Nije važno ako partner ne uradi nešto što niste očekivali, ali je važno ako ne uradi nešto što obeća, vi jednostavno ne možete da pređete preko toga.
ZDRAVLJE: Imaćete problema sa nesanicom.

Vodolija
POSAO: Ne volite svoj posao i ne znate kako da se izvučete iz ove situacije koja za vas predstavlja pravi pakao. Trenutno nema izlaza.
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom može da bude i bolja, ali ovaj dan je takav da nekako nemate vremena da na miru i staloženo razgovarate sa partnerom o stvarima koje vas muče.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Ribe
POSAO: Neke poslovne kontakte ne možete vječno da ostvarujete, ljudi se mijenjaju, napreduju ili žele da se oprobaju u nekim drugim stvarima.
LJUBAV: Budite uvijek iskreni, ali i odmjereni, nikada nemojte da gubite kontrolu nad svojim emocijama.
ZDRAVLJE: Unesite što više prirodne i zdrave hrane bez aditiva i konzervansa.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN Bik gura probleme pod tepih, Djevici gubici, Vodolija bez izlaza Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO