back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. AVGUST 2023. GODINE Djevica umorna, Vaga osjetljiva, Škorpija trpi kritiku

Ovnu treba strpljenje, Bik rizikuje, Blizanci pamte i lošije dane, Raku fali sna, Lavu trebaju prijatelji, Djevica umorna, Vaga osjetljiva, Škorpija trpi kritiku, Strijelac sluša kolegu, Jarac samostalan, Vodolija sklona promjenama, a Ribe zaljubljene.

OVAN

Posao – Uprkos preprekama, koje su vam se nagomilale za kratko vrijeme, možete da izgurate i da se postavite dovoljno opušteno u svrhu daljeg cilja.

Ljubav – Nije loša slika vašeg emotivnog života koliko se uviđa doza skepticizma od strane vašeg partnera. Budite strpljiviji.

Zdravlje – Oscilacije krvnog pritiska zbog promjene vremena.

BIK

Posao – Ukoliko se odlučite da radite u privatnom sektoru to neće biti loša ideja. Spremni ste i na poveći rizik i na moguće oscilacije u finansijskom smislu.

Ljubav – Partner vas nijemo posmatra i želi vaš uspeh u suštini. Morate da igrate na polju otvorenih karata i pokušate da se sa stavom postavite onako kako vama odgovara.

Zdravlje – Grlena čakra može biti blokirana.

BLIZANCI

Posao – Ukoliko vam treba podrška u novim poslovnim poduhvatima, nije loša ideja da se još jednom predstavite sa studijom i da uvedete saradnike u detalje svojih aktivnosti.

Ljubav – Što se emotivne strane tiče, ovdje ne morate da očekujete nešto pretjerane izjave ljubavi, jer se osjeća poveće poslovno angažovanje.

Zdravlje – Imali ste i lošijih dana.

RAK

Posao – Kada su u pitanju preduzetništvo i vaš timski duh, ni ovaj put tako nešto neće izostati. Budite u suštini dovoljno fleksibilni i spremni na veće poslovne rizike.

Ljubav – Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak ida se dobro provedete sa osobom koja vam je isuviše draga da možete da je zaobiđete.

Zdravlje – Potrebno vam je malo više sna.

LAV

Posao – Niste sami u poslu koji vam se nameće kao teška obaveza. Budite strpljiviji i pokušajte da se skoncentrišete na pojedine detalje.

Ljubav – Nije loša ideja da se okrenete samo onim ljudima koji vas poštuju. Ne iz pompeznog stava, koliko je ovo nešto što vam otvara novi put za uspjeh. Okružite se prijateljima.

Zdravlje – Pijte dovoljno tečnosti.

DJEVICA

Posao – Osjećate veliki psihički zamor jer smatrate da su se pojedini detalji jako loše postavili u vašim zadacima i da postoji mnogo više grešaka nego što ste spremni da ih trenutno popravljate.

Ljubav – Niste se odlučili još uvijek u vezi jedne osobe na koju često mislite ijedne, koja vam je jako blizu ili skoro da se viđate preko polja posla.

Zdravlje – Pokušajte da se otrgnete negativnim mislima.

VAGA

Posao – Imate samo ideju još uvijek ine pomišljte da se nešto konkretno za neko vrijeme preduzme. Učinićete veći napor i pokrenuti lavinu poslovnih mogućnosti.

Ljubav – Nije loša ideja da se povremeno povučete od partnera na koga često mislite, jer vam je potreban veći odmor i fokus na neke druge segmente.

Zdravlje – Osjetljiv vam je stomak.

ŠKORPIJA

Posao – Isuviše strogo shvatate nečiji prijekor, pa se ne usuđujete da nešto preciznije učinite u svom poslovnom portfoliju koji je isuviše bogat.

Ljubav – Držite se starog dobrog pravila i granice koju nećete preći. Udvara vam se zauzeta osoba i ne pristajete na taj flert.

Zdravlje – Pijte dovoljno vitamina.

STRIJELAC

Posao – Poslušaćete savjet iskusnijeg kolege i pokušaćete mnogo toga da postignete za kratko vrijeme, koliko je moguće za ono što vam se priprema kao izazov vašeg poslovnog plana.

Ljubav – Volite da se družite sa osobama, koje vam imponuju pa se neće desiti ništa loše ukoliko se upustite u raspravu, jer vam se ponekad mišljenja ne poklapaju.

Zdravlje – Možete da imate upalu mišića.

JARAC

Posao – Vi ste kovač sopstvene sudbine i ne marite, koliko su drugi ljudi u priči sa vama, jer ste isuviše samostalna osoba.

Ljubav – Može neko da vam priđe, jer smatra da se slobodna osoba i da vrijedite mnogo više nego što vi sami marite za taj stav.

Zdravlje – Imate problem sa kostima.

VODOLIJA

Posao – Strategiju koju donosite je jako profitabilna i ne pokušvajte nešto drugačije da se postavite, jer vaš unutrašnji glas vas podstiče na nešto više.

Ljubav – Nemate namjeru da protežirate ono što vam ne odgovara već neko vrijeme. Skloni ste promjenama, koje su po karakteru dovoljno radikalne da se očekuju jači stavovi.

Zdravlje – Odličan dan za provod u prirodi.

RIBE

Posao – Imali ste i lošijih dana, koliko se može desiti jako dobar zaokret za nešto više na polju posla i da ostanete dosljedni obećanjima koje ste iznijeli.

Ljubav – Kada je u pitanju osoba na koju često mislite u posljednje vrijeme nije loša solucija da se otvoreno postavite i priznate da ste zaljubljeni.

Zdravlje – Psiha vam je pomalo naglašena.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. AVGUST 2023. GODINE Djevica umorna, Vaga osjetljiva, Škorpija trpi kritiku Aloonline.ba.

aloonline.ba

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO