DNEVNI HOROSKOP ZA 15. SEPTEMBAR Ovna čekaju nesuglasice, Rakovi zabrinuti, Ribe dobijaju ono što su dugo čekale…

OVAN
Vaš dnevni horoskop za 15. septembar predviđa „hladni“ rat sa nekom osobom iz porodice, isplivava neka stara nesuglasica i biće potrebno mnogo strpljenja da je riješite. Već neko vrijeme imate malu zdravstvenu tegobu koja vas muči i trebalo bi da posjetite ljekara. Na poslu će sve biti kako treba, nema stresa.

BIK
Kucnuo je čas da se na poslu izborite s nekim ko uporno podbacuje, a ne prihvata odgovornost za svoje postupke. Dobijate dobru vijest izdaleka, od prijatelja ili člana porodice koji živi u inostranstvu. Odličan je period za posao sa nekretninama, ako tražite ili čak izdajete stan, stiže vam ponuda iz snova.

BLIZANCI
Vaš dnevni horoskop za 15. septembar savjetuje više fizičke aktivnosti. Obično ste uveče manje energični, ali iznenadićete se kako će vam obična šetnja prijati i osvježiti vas. Partner djeluje nervozno a nikako da utvrdite šta je problem.

RAK
Divan period za ljubav, s partnerom vodite duge razgovore, prisjećate se prošlosti i to podstiče romantiku između vas. Rakovi koji imaju porodicu su možda zabrinuti zbog nestašluka djeteta, ali nemaju razloga za brigu. Provedite što više vremena napolju.

LAV
Dnevni horoskop vam predviđa manji problem sa automobilom ako ste vozač, niste ni u kakvoj opasnosti ali možda ćete morati da izdvojite neki novac da ga riješite. Na poslu vas očekuje napredak, ali samo ako pokažete koliko se trudite, a ne da se pravite da se sve rješava „samo od sebe“. Ako ste na dijeti, budite uporni, danas nije dan za opuštanje.

DJEVICA
Horoskop uspjeha i posla vam najavljuje da će vam nadređeni jesti iz ruke, odličan je period da zatražite povišicu. U porodici vam slijedi neko slavlje kom se radujete, i već birate šta ćete obući. U ljubavi ste uzbuđeni zbog sljedećeg koraka u vezi.

VAGA
Dnevni horoskop za 15. septembar vas savjetuje da iskoristite šansu za neko putovanje, ako se bude ukazala. Vaš nemirni, kreativni duh čezne za promjenom atmosfere i to bi bila odlična prilika da malo predahnete od svega. U vezi vam cvjetaju ruže, ništa ne može da poljulja vašu ljubav.

ŠKORPIJA
Ako tražite novi stan, danas čitajte oglase i nećete moći da odolite ponudi koju ćete naći. Na poslu ste kompetitivni i želite da pobijedite po svaku cijenu. Pripazite da se ne premorite i ostavite sebi vremena i za opuštanje.

STRIJELAC
Slučajni susret sa nekom osobom iz prošlosti vraća vas u djetinjstvo, u najsrećniji period lijepih uspomena. Takve stvari vam daju ogromnu dozu pozitivne energije i držaće vas nekoliko dana. U ljubavi ste zacrtali sebi cilj i krećete u njegovu realizaciju.

JARAC
Dnevni horoskop vas upozorava ako niste u vezi, možda flertujete već neko vrijeme sa interesantnom osobom, ali nije sve onako kako se čini. Pazite da ne uletite u ljubavni trougao, to nikako ne bi bilo dobro za vas. Često slušate svoje srce, ali sada poslušajte razum!

VODOLIJA
Novčani horoskop vam nije dobar za ovaj period pa se savjetuje štednja, „preskočite“ bilo kakve veće kupovine ili ulaganja. Predstoji vam razgovor sa nekom osobom koju ste pogrešno procijenili, i shvatićete da niste bili u pravu. Pucate od samopouzdanja i to se vidi na svim poljima!

RIBE
Dnevni horoskop za 15. septembar u znaku je uspjeha, unapređenje vam stiže za nekoliko nedjelja ako baš danas pokažete koliko ste sposobni. Partner je spreman za noćni provod i želi da zajedno izađete. Ali budite oprezni, ako popodne ne odmorite, uveče nećete biti „ni za šta“.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO